Hehehe ale jestem dzis szczesliwy, co jest tego powodem?
Powod numer 1
Powod numer 2
sorka za jakosc ale zdjecia byly robione kamerka internetowa.
EDIT: Juz pogralem troche w Pursuit Force, alez ta gierka kopie zady, swietne motywy, swietny klimat, a muza to mnie normalnie zabila, jeszcze w zadnej gierce tego typu nie slyszalem az tak filmowej muzy, strzal w dziesiatke, momentami jest taki sajgon ze nie wiadomo co sie dzieje, a mimo to ma sie ciagle pelna kontrole nad akcja
Tylko poziom trudnosci jest troche przegiety, ciezko zdobyc ocene <A>.
EDIT: Wlaczylem na chwilke Syphon Filtera i juz widac na pierwszy rzut oka sporo zmian w stosunku do dema, ale tez widac ze pewnych bledow nie usunieto, chociazby tego z kucaniem, czasami obraz skacze jak szalony. I znowu zostalem sponiewierany przez muzyke, juz drugi raz dzisiaj, poezja.
BTW: Dzis zarezerwowalem, czytaj zlozylem pre-ordery na wszystkie ciekawsze lub mniej ciekawe gry, ktore maja wyjsc do konca czerwca, wyszlo mi cos kolo 30 tytulow. Kazda z gier bedzie u mnie dzien lub dwa dni przed wystawieniem jej w sklepie, wiec jak cos to bede wam dawal sprawozdanie z gierek, ktore was interesuja. Za tydzien (lub dwa) demko Monster Hunter Freedom. Bedzie sie dzialo.
EDIT: <Pursuit Force> Jest fajna opcja, jak odkryjesz obrazek w galerii przegladajac go gdy wcisniesz <start> zapisuje ci sie na memory stick w dziale ze zdjeciami jako plik jpg. Nic nieznaczacy w sumie dodatek a cieszy.
A oto pierwszy odkryty obrazek