0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
Liquid, Solid i Solidus.
Bobobo-bo Bo-bobo?
CytujBobobo-bo Bo-bobo? jest jakas bardziej ludzka nazwa tej gry??
Czy jest to Mos Eisley na Tatooine(na planecie Luka)?Jeśli tak to moje pytanie brzmi:Ilu ''Snejków'' wystąpiło(jako postacie widoczne, a nie wspomniane w dialogach) w MGS 1&2?Wymienić prosze.
Cytat: "jasiu master"Czy jest to Mos Eisley na Tatooine(na planecie Luka)?Jeśli tak to moje pytanie brzmi:Ilu ''Snejków'' wystąpiło(jako postacie widoczne, a nie wspomniane w dialogach) w MGS 1&2?Wymienić prosze.Tatooine to planeta a nie jakas Luka (skad ty to wziales ta luke?? )... to tylko tak gwoli scislosci
Cytat: "Splender"Cytat: "jasiu master"Czy jest to Mos Eisley na Tatooine(na planecie Luka)?Jeśli tak to moje pytanie brzmi:Ilu ''Snejków'' wystąpiło(jako postacie widoczne, a nie wspomniane w dialogach) w MGS 1&2?Wymienić prosze.Tatooine to planeta a nie jakas Luka (skad ty to wziales ta luke?? )... to tylko tak gwoli scislosci chodzilo o planete na ktorej mieszkal luke skywalker...
Cytat: "cappo"Cytat: "Splender"Cytat: "jasiu master"Czy jest to Mos Eisley na Tatooine(na planecie Luka)?Jeśli tak to moje pytanie brzmi:Ilu ''Snejków'' wystąpiło(jako postacie widoczne, a nie wspomniane w dialogach) w MGS 1&2?Wymienić prosze.Tatooine to planeta a nie jakas Luka (skad ty to wziales ta luke?? )... to tylko tak gwoli scislosci chodzilo o planete na ktorej mieszkal luke skywalker... Ano w sumie to masz racje nie zrozumialem chlopaka ..my bad, sorry
Co rozumiesz pod pojęciem "gra Shigeru Miyamoto"??? To tak jak ci przeksztalceni komentatorzy w TV: "Liverpool Jerzego Dudka...". Od kiedy on jest właścicielem?? Chodzi ci o grę którą Shigsy reżyserował, programowal, pracowal na designem, był producentem, czy może roznosil pączki reszcie załogi??? Kurka...
Gra- Donkey Kong ? Data wydania- 1980 ?