Autor Wątek: Najlepsze w swoim gatunku.  (Przeczytany 7094 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Hubi

• Marynarz z Potiomkina
  • Reputacja: 0
  • Poznasz głupiego po czynach jego.
Najlepsze w swoim gatunku.
« dnia: Marca 08, 2006, 14:44:43 pm »
Jako ze era current genow powpli dobiega konca, pragnalbym zrobic male podsumowanie. Chcialbym, abyscie wpisywali tutaj swoje najlepsze gry z kazdego gatunku z obecnej generacji konsol (mozna wpisywac kilka tytulow). Wpisujcie konkretne tytuly, a nie cale serie:

Strzelaniny:
- Halo 2
- Half Life 2
- Black
- Killzone

Przygodowe:
- MGS3 :SE
- Splinter Cell: Chaos Theory
- GTA: SA

Platformowe:
- Conker: Live & Reloaded
- Jak 2: Renegade
- Ratchet and Clank 3

Bijatyki:
- The Warriors
- Tekken 5
- Spartan: Total Warrior
- Ninja Gaiden Black

Sportowe:
- SSX 3
- Fight Night Round 2
- PES 5

Wyścigi:
- Burnout 3: Takedown
- Forza Motorsport

RPG:
- Jade Empire

Najlepsza gra obecnej generacji:
GTA: San Andreas

Derek

• J-23
  • Czego nie wiesz?
« Odpowiedź #1 dnia: Marca 08, 2006, 15:03:13 pm »
Strzelaniny :  Matrix PoN, black, killzone
Wyścigi: B revenge, NFS U2
Platformowe: Ratchet and Clank 3
Sportowe: PES5, ssx
Przygodowe: Cała seria GTA I seria MGS Shadow of colossus, God of War
Bijatyki: Tekken 5

JarotY_na_ZawszE

• Towarzysz
« Odpowiedź #2 dnia: Marca 08, 2006, 15:11:15 pm »
tak po mojemu to
Wyścigi:Bornout 3
Platformowe:Jak & Daxter
Sportowe: SSX3,PES4
Przygodowe: GTA
Bijatyki: Soul Calibour 2,3
RPG: Morowind
a w FPP nie gram

Najlepsiejsza:GTA SA, a cuz by innego

Walker

• Pontifex Maximus
  • Marynarz z Potiomkina
« Odpowiedź #3 dnia: Marca 08, 2006, 15:18:27 pm »
zal mi dupe sciska jak widze takie tematy, malo juz nabijasz hubi???? widze ze ban ci nie pomogl i dalej robisz swoje, current geny jeszcze pociagna przynajmniej rok, wiec temat ten jest teraz zbedny i niepotrzebny, idz se nabij gdzie indziej.

_invictus

• Gość
« Odpowiedź #4 dnia: Marca 08, 2006, 15:25:57 pm »
a no to i ja sie dorzucę, choć myślę że za miesiąc, lub nawet kilka, zrobie update, bo sądzę, że jeszcze nie nadszedł czas podsumowań; czyli do dnia obecnego: [mam tylko PS2 więc ograniczam się do tej platformy]

STRZELANINY:
*killzone
*black
*socom 3
*CoD 1
*sniper elite

PRZYGODOWE:
*silent hill 2
*ico
*fahrenheit
*god of war

PLATFORMOWE:
yyyyy

BIJATYKI:
*tekken5

SPORTOWE+WYśCIGI:
*wrc evolved
*pes3
*hot shot golf fore

RPG:
*dragon quest 8

NAJLEPSZA:
no i tu problem.... SH2 / ICO

Hubi

• Marynarz z Potiomkina
  • Poznasz głupiego po czynach jego.
« Odpowiedź #5 dnia: Marca 08, 2006, 16:16:10 pm »
Cytat: "walker_san"
zal mi dupe sciska jak widze takie tematy, malo juz nabijasz hubi???? widze ze ban ci nie pomogl i dalej robisz swoje,

No naprawde. Wg. Ciebie zakladam takie temty nabijajac posty. Ja "nabilem" sobie jednego posta do licznika (nie liczac tej wypowiedzi, ktora jest odpowiadzia na Twoja wiadomosc), tak samo jak Ty piszac swoja wypowiedz. Rownie dobrze moge powiedziec ze to Ty nabijasz posty piszac nie na temat. A pozatym jak nie masz nic ciekawego do napisania to lepiej nie pisz. A jak masz cos do mnie to napisz na PM'ke.
current geny jeszcze pociagna przynajmniej rok, wiec temat ten jest teraz zbedny i niepotrzebny, idz se nabij gdzie indziej.

Zawsze mozesz zaktualizowac swoja liste, jesli pojawi sie jakas ciekawa gra, zaslugujaca na miano "Najlepszej w swoim gatunku".

_invictus

• Gość
« Odpowiedź #6 dnia: Marca 08, 2006, 16:25:28 pm »
[ot]
walker ale żeś jest malkontent....... :) maruda forumowy sobie nad avkiem napisz :) czytałeś komix asterix? często tam pojawiały się takie dziadki, które siedziały na ławeczce i na wszystko marudziły - widzę Cię między nimi ;) [/ot]

PS nie bierz wszystkiego na poważnie bo to szkodzi zdrowiu, wyluzuj, tu chyba chodzi troszkę o zabawę, nie uważasz? nie bierz tak sobie na poważnie udzielanie się na forum - to tylko forum, forma jakiejś wymiany poglądów, zdania etc a nie jakieś gorzkie żale i wszechobecna powaga pogrzebowa ;)

Walker

• Pontifex Maximus
  • Marynarz z Potiomkina
« Odpowiedź #7 dnia: Marca 08, 2006, 16:33:00 pm »
zauwaz ze w 99% moje marudzenie ma podstawy, tak samo jest i w tym wypadku, temat jest zalozony conajmniej rok za wczesnie, wiara juz sobie nabija, tylko po to aby za jakis czas znowu cos zmienic, a hubi nabija i to zadna tajemnica, jego oburzenie mam gleboko w ...no wiadomo gdzie, koniec offtopa

PS. a bylo juz tak pieknie na forum :(, szczescie nie trwa wiecznie :(

Slay

• Przodownik pracy
« Odpowiedź #8 dnia: Marca 08, 2006, 16:45:20 pm »
Cytat: "walker_san"
zauwaz ze w 99% moje marudzenie ma podstawy, tak samo jest i w tym wypadku, temat jest zalozony conajmniej rok za wczesnie, wiara juz sobie nabija, tylko po to aby za jakis czas znowu cos zmienic, a hubi nabija i to zadna tajemnica, jego oburzenie mam gleboko w ...no wiadomo gdzie, koniec offtopa

PS. a bylo juz tak pieknie na forum :(, szczescie nie trwa wiecznie :(

Dla mnie twoje marudzenie nigdy nie ma podstaw, bo to nie ty powinienes marudzic tylko modzi...

STRZELANINY:
-black
-call of duty 2

PRZYGODOWE:
-pop:t2t
-pop:ww
-pop:tsot
-fahrenheit

PLATFORMOWE:
nie ma.

BIJATYKI:
-tekken5
-soul calibur 3

SPORTOWE+WYśCIGI:
-burnout 3
-burnout 4

RPG:
ni ma.

NAJLEPSZA:
PoP: TsOt (przeszedłem tą gre i to naprawde świetna przygoda, krótka, ale świetna.)
Burnout 3 (miód, cud i orzeszki)

i kto tu ma najwiekszego gs ??

setezer

• Marynarz z Potiomkina
  • Reputacja: 1
« Odpowiedź #9 dnia: Marca 08, 2006, 17:10:32 pm »
Strzelaniny:
- Halo 2
- Half Life 2
- Black
- Killzone

Przygodowe:
- MGS3 :SE
- Splinter Cell: Chaos Theory
- GTA: SA

Platformowe:
- Conker: Live & Reloaded
- Jak 2: Renegade
- Ratchet and Clank 3

Bijatyki:
- The Warriors
- Tekken 5
- Spartan: Total Warrior
- Ninja Gaiden Black

Sportowe:
- SSX 3
- Fight Night Round 2
- PES 5

Wyścigi:
- Burnout 3: Takedown
- Forza Motorsport

RPG:
- Jade Empire

:lol: nawet MEGA LOL, z takim tematem to do działu Xbox, chłopie wymieniłeś 90% gier na Xklocka. Pominąłeś kilkanaście MEGA GIER z PlayStation oraz GameCube. Brak Metroid Prime zakrawa o skandal, a że nie ma Resident Evil 4 to ja wymiękam. Jajca jak berety... A nie sorry, ty chyba wypisałeś swoje ulubione tytuły? Nic już nie wiem, myślałem że dałeś gierki z którzych mamy wybrać. No to nic, luzik (ciekawe czy doczytasz posta do końca, czy zaczniesz się burzyć od razu - taki teścik twojej osoby).

I popieram walkera (nie w kwestii, że ban dla ciebie i jakieś tam inne mocne słowa) - temat zupełnie bez sensu.

Slay

• Przodownik pracy
« Odpowiedź #10 dnia: Marca 08, 2006, 17:18:56 pm »
Cytat: "setezer"
nawet MEGA LOL, z takim tematem to do działu Xbox, chłopie wymieniłeś 90% gier na Xklocka. Pominąłeś kilkanaście MEGA GIER z PlayStation oraz GameCube. Brak Metroid Prime zakrawa o skandal, a że nie ma Resident Evil 4 to ja wymiękam. Jajca jak berety... A nie sorry, ty chyba wypisałeś swoje ulubione tytuły? Nic już nie wiem, myślałem że dałeś gierki z którzych mamy wybrać. No to nic, luzik (ciekawe czy doczytasz posta do końca, czy zaczniesz się burzyć od razu - taki teścik twojej osoby).

I popieram walkera (nie w kwestii, że ban dla ciebie i jakieś tam inne mocne słowa) - temat zupełnie bez sensu.

trudno oceniac cos czego sie nie posiada, prawda?

i kto tu ma najwiekszego gs ??

Casper

• Człowiek dobrej roboty
  • I love secret agents
« Odpowiedź #11 dnia: Marca 08, 2006, 17:26:47 pm »
Dobra, sprawa wygląda tak:
Gdyby nie kolejne wynurzenie Walkera, ten temat pewnie by przetrwal, ale niestety wywiązała się następna bezsensowna wojna. Moim zdaniem, temat wcale nie posłużyłby nabijaniu, bo jego istota pozwala na napisanie jednego posta, w którym zawarte są najlepsze gry wg danego użytkownika. Wynika z tego jasno, że każdy forumowicz pisze tutaj tylko jeden post, więc nie jest to wcale jakieś wielkie nabijanie. Już łatwiej nabija się np. w takim "w co teraz gracie" - tam każdy może codziennie grać w coś innego ,a co za tym idzie, codziennie pisać nowego posta. Wrócmy jednak do tematu. Walker, Twoje "zwrócenie uwagi" spowodowało nieprzyjemną wymianę zdań. Pisząc nie na temat, spłodziłes dwa posty, więc równie dobrze Ciebie można posądzić o nabijanie. Mnie osobiście nie obchodzi to, kto ile ma postów i jakim jest przez to forumowym madafaką. Nie zmienia to jednak faktu, że bez tych "doczepek" temat jako taki mógłby funkcjonować (argumenty podałem wyżej), ale teraz to już pozostaje mi jedno rozwiązanie. Zamykam.

I jeszcze jedno - jeśli jeszcze raz, drogi Walkerze, będziesz chciał kogoś uprzejmie naprowadzić na dobrą droge życia, to musisz liczyć się z tym, że posypią się ostrzeżenia, bo "tutaj nie lubimy nabijania" ;).

setezer

• Marynarz z Potiomkina
  • Reputacja: 1
« Odpowiedź #12 dnia: Marca 08, 2006, 17:27:13 pm »

trudno oceniac cos czego sie nie posiada, prawda?

Dlatego w takich tematach nie każdy powinien się wypowiadać, a osoby mające do czynienia ze wszystkimi WIELKIMI grami danej generacji/gatunku. Co za tym idzie takie tematy są bez sensu.

Ej a ja mam Conan The Barbarian na ps2 i żadnej innej gry - to jest najlepsza gra na PS2!!!

Ja śmiało mogę się wypowiedzieć nt. gier na gacka, bo grałem w wszystkie giganty, ale nie powiem Wam najlepszej gry przygodowej na mijającą generacje konsol bo nie grałem we wszystkie dobre. Na plasterki z takimi tematami. Co najwyżej zmieńcie nazwę na "FAJNE GRY TEJ GENERACJI KONSOL".