Głosów w sumie: 33
Głosowanie skończone: Grudnia 02, 2008, 17:12:49 pm
Drogi MateuszuKilka kwestii, z ktorymi chcialem sie z Toba podzielic:1- zaprzestan ironizowania moich wypowiedzi, oraz odnoszenia sie do mnie w swoich postach. Dopiero jak osiagniesz wyzszy poziom, zacznie Ci to wychodzic. Poki co, rzecz wywoluje reakcje przeciwna do zamierzonej.2- ja mam inne podglady niz Ty, nie oznacza to jednak, iz bede Cie z tego powodu jechal na forum. Zauwaz, iz za moja niechec do Twojej osoby winny jestes tylko Ty, takze uwazam, ze nie na miejscu sa przytyki w moja strone od Ciebie.3- zacznij sie do mnie odnosic normalnie, w przeciwnym wypadku mozesz sie ze mna wdac w kolejna potyczke slowna - a juz chyba dobrze wiesz, czym takie cos sie zawsze konczy? Nie bedziesz pierwszym, ktory ze mna przegral, wiec za i przeciw podlicz sobie sam.4- daruj sobie.Pozdrawiam, Tomasz B.
Ogromny lew morski niespodziewanie pojawił się w centrum brazylijskiego kurortu. Ku uciesze turystów cierpliwie pozował do zdjęć. Skrzyżowanie, które osobnik wybrał sobie na spacer, było zamknięte przez 20 minut.