Głosów w sumie: 33
Głosowanie skończone: Grudnia 02, 2008, 17:12:49 pm
Ja pije co jakis czas w wiecznej promocji jakiegos noname'a za 1,69 zl za puszke 330 ml. Nie kumam czaczy lansu z Red Bullem za 7 zl za puszke 250 ml.
Cytat: svonston w Sierpnia 10, 2012, 15:22:56 pmJa pije co jakis czas w wiecznej promocji jakiegos noname'a za 1,69 zl za puszke 330 ml. Nie kumam czaczy lansu z Red Bullem za 7 zl za puszke 250 ml.To o tobie w takim razieWIDZE TYPA NA BALETACH SIEDZI Z BURNEM PRZY STOLIKUZ BURNEM PRZY STOLIKU SPALIŁBYM SIĘ ZE WSTYDUTaka prawda.
Któryś Rockstart bardzo mi smakował. Tylko nie mogę sobie przypomnieć który. Monster jest taki sobie.
Ja ostatnio Blacka czasem kupuje, nie jest zly a do tego jak jest promocja to 8 puszek Blacka=1 red bull .
Jakoś nie tak dawno oglądałem program o "zdrowym żywieniu" etc (jest na TVN playerze na ps3) i akurat był odcinek o energetykach, powiedzieli że do takich za 1,5zł i do Red Bulla leją to samo.
Właśnie obejrzałem The Dictator i mam niezdrową polewkę z soundtracku do tego filmu - m.in. arabskie covery znanych utworów. Polecam.
HEHEHE
Cytat: svonston w Sierpnia 14, 2012, 16:28:42 pmHEHEHEśmiejesz sie jakbyś sam wiedział
http://www.heliosnh.pl/aktualnoscm.do?id=2496