Głosów w sumie: 33
Głosowanie skończone: Grudnia 02, 2008, 17:12:49 pm
It has come to our attention that you are trying to sell your personal World of Warcraft account Diablo III (s). As you may not be aware of, this conflicts with the USLA and Terms of Agreement. If this proves to be true, your account can and will be disabled. It will be ongoing for further investigation by Blizzard Entertainment's employees. If you wish to not get your account suspended you should immediately verify your account ownership.
W WoW nigdy nie grałem, w crapowe Diablo 3 tylko demo i nie próbuję tego sprzedać Błąd, czy ktoś haknął mi demowe konto w diablo i posługuje się moim mailem? Master, Ty się tam znasz na robieniu Blizzarda w uja. Tell me.
Mail od Blizzard:CytujIt has come to our attention that you are trying to sell your personal World of Warcraft account Diablo III (s). As you may not be aware of, this conflicts with the USLA and Terms of Agreement. If this proves to be true, your account can and will be disabled. It will be ongoing for further investigation by Blizzard Entertainment's employees. If you wish to not get your account suspended you should immediately verify your account ownership.W WoW nigdy nie grałem, w crapowe Diablo 3 tylko demo i nie próbuję tego sprzedać Błąd, czy ktoś haknął mi demowe konto w diablo i posługuje się moim mailem? Master, Ty się tam znasz na robieniu Blizzarda w uja. Tell me.
Tylko obraz żywy lub temu podobny jest nam wstanie pokazać prawdziwe piękno gier! Granie w trybie gra lub kinowym to jak cofanie się o kilka lat wstacz w rozwoju tv!
Panowie... Wejdź na http://kurwa.keraj.net/ (tylko nie klikajcie w link bo cenzura) i zgodnie z instrukcją dziabnijcie sobie to na pasek. Później wbijcie na wp.pl lub na forumek. Sram z beki.
4 osoby nie żyją. Sytuacja jest kur** coraz bardziej dramatyczna
Wow, co za piersi kur**!Edyta Herbuś pokazała piękny biust
Misja na Marsa to oszustwo? kur**
Jak otrząsnąć kur** się po rozstaniu?Czasem to cięższe, niż nam się kur** wydaje
Nastolatki nie wytrzymują. Coraz więcej przypadkówDokąd kur** to zmierza?
Co w tym śmiesznego?
Hej, dam krótką instrukcję. Spacja na klawiaturze służy do utworzenia odstępu między wyrazami w zdaniu w internetach, ale wystarczy jedna, nie potrzeba kilku. Znajduje się w dolnej części klawiatury:To jest prawidłowa przerwa -> <-, a to natomiast jest nieprawidłowa -> <-. Pozdrawiam.
Tu do wszystkiego się dopierdolą .
- Okazało się, że jest jeszcze za wcześnie, mam jeszcze czas, mam dopiero 24 lata, muszę teraz odpocząć i to wszystko sobie przemyśleć - przyznał Szpilka.