Głosów w sumie: 33
Głosowanie skończone: Grudnia 02, 2008, 17:12:49 pm
No i ma fajne piosenki
Spoiler (kliknij, by wyświetlić/ukryć)A mnie to bawi. Pewnie już było na forumie, ale mnie znowuż nie było jakiś czas, a nie chce mi się tulu stron wertować.
Jego Magnificencja Eks Rektor UMK prof. dr hab. Andrzej Radzimiński przyparty do ściany przyznał się do plagiatu publikacji na której opierał serię popularnych wykładów o kobiecie w średniowieczu. je*any gamoń przepisywał całe fragmenty z innych książek i nie dawał w ogóle przypisów
Prof. Andrzej Radzimiński bronił się w taki sposób, że najpierw zamieścił na portalu pełną wersję książki, która chwilę później zniknęła, a potem tłumaczył doktorowi Grabowskiemu, czym jest... książka popularnonaukowa. Groził też konsekwencjami prawnymi. Przedwczoraj zmienił zdanie i przyznał się do błędu. „Nowościom” powiedział jednak, że działał pod wpływem emocji.
ZASTANAWIA SIĘ, CZY NIE POCHOPNIE
CytujZASTANAWIA SIĘ, CZY NIE POCHOPNIE XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDWindo akurat UMK rośnie w rankingach uczelnianych mocno, ale zwała jest. Albo z pierwszym rokiem prawa - 600 osób przyjęli w tym roku i cały wydział sparaliżowany bo nikt się nie mieści
A ile kosztują studia niestacjonarne z filozofii tak z ciekawości?
Dziwna kolejność bossów na moje.