Głosów w sumie: 33
Głosowanie skończone: Grudnia 02, 2008, 17:12:49 pm
Tak, ja sie spialem.
Cytat: windomearl w Kwietnia 26, 2016, 12:43:50 pmNie przypominam sobie, zebym gdzies sie wypowiadal na temat konstytucji. A na pewno nie z pozycji eksperta.Whatever. To była po prostu szybka riposta. Poczułem się dotknięty waszymi podśmiechujkami z mojej osoby i jako osobnik nadwrażliwy i neurotyczny musiałem się odgryźć.
Nie przypominam sobie, zebym gdzies sie wypowiadal na temat konstytucji. A na pewno nie z pozycji eksperta.
Opowiadaj o braku demokracji w PolsceOpowiadaj o biedzie i wykorzystywaniu pracowników w chinach
Linda przestał odzywać się do własnej córki. Jak donosi Fakt, poszło o ambicje zawodowe Aleksandry, która chce robić karierę jako modelka. Ola Linda próbuje swoich sił w modelingu i często wpada na branżowe imprezy, ma tutaj wielu znajomych. Chciałaby zostać gwiazdą, ale ojciec zapatruje się na to zupełnie inaczej.
CytujLinda przestał odzywać się do własnej córki. Jak donosi Fakt, poszło o ambicje zawodowe Aleksandry, która chce robić karierę jako modelka. Ola Linda próbuje swoich sił w modelingu i często wpada na branżowe imprezy, ma tutaj wielu znajomych. Chciałaby zostać gwiazdą, ale ojciec zapatruje się na to zupełnie inaczej. Spoiler (kliknij, by wyświetlić/ukryć)
CytujLinda przestał odzywać się do własnej córki. Jak donosi Fakt, poszło o ambicje zawodowe Aleksandry, która chce robić karierę jako modelka. Ola Linda próbuje swoich sił w modelingu i często wpada na branżowe imprezy, ma tutaj wielu znajomych. Chciałaby zostać gwiazdą, ale ojciec zapatruje się na to zupełnie inaczej.