Głosów w sumie: 33
Głosowanie skończone: Grudnia 02, 2008, 17:12:49 pm
Zdaniem Niesiołowskiego Andrzej Duda jest prezydentem jednej partii. - Duda jest bardzo złym prezydentem, jest całkowicie stronniczy, PiS-owski, nieudolny. Kilka kompromitujących wypowiedzi z tym swoim lisim uśmieszkiem, który mu ciągle nie schodzi z twarzy. Jest bardzo złym prezydentem. Ja się wstydzę, że ktoś taki jest prezydentem Polski - powiedział Superstacji. Posła PO wyjątkowo irytuje wyraz twarzy prezydenta. - Irytuje mnie, bo jest taki nieszczery, sztuczny, głupawy, nie wiem, co on chce. On ciągle jakiś taki poddenerwowany, rozsierdzony. On nie potrafi spokojnie mówić - dodał Niesiołowski w rozmowie z Superstacją.
On ciągle jakiś taki poddenerwowany, rozsierdzony. On nie potrafi spokojnie mówić
wjechałaby
Tomasz Karolak zagra Wiedźmina? Wyprzedzi film Bagińskiego!
Zbigniew S. usłyszał zarzuty naruszenia miru domowego, naruszenia nietykalności policjantów, a także znieważenia funkcjonariuszy i ekipy pogotowia.Do incydentu z udziałem biznesmena doszło w jednym z luksusowych warszawskich hoteli. S. miał tam przyjść pod wpływem alkoholu i wszcząć awanturę żądając pokoju. Według świadków zdarzenia na których powołuje się RMF FM, w związku z tym, że mężczyzna był pijany i bardzo agresywny odmówiono mu wynajęcia pokoju. Biznesmen nie chciał opuścić hotelu mimo próśb menadżera i interwencji ochrony. Na miejsce przyjechała policja. W międzyczasie S. oddał mocz w hotelowej recepcji.