Głosów w sumie: 33
Głosowanie skończone: Grudnia 02, 2008, 17:12:49 pm
JA pierdole. chce dres z papieżem
jakby w Polsce zaczynał od zapałek to na dziendobry dostałby do zapłaty ZUS, VAT od niezapłaconych faktur a US zablokowałby konta w banku a ABW o 6 rano wpadła i wybiła zęby, zastrzeliła psa i złamała kręgosłup sąsiadce za handel materiałami pirotechnicznymi bez koncesjitaka prawda o SBkistaniemiał szczęście ze urodził sie w wolnym krajuWięcej... http://wyborcza.biz/biznes/10,100970,12511104,Zarobil_miliardy_na_skladanych_meblach__Oto_sylwetka.html#ixzz27HRwomM2
Nie czaję co jest śmiesznego w kąpiących się psach/kotach/biegajacych przez sen psach/goniących psach itp. itd.
Mowcie se co chcecie, ale jak dla mnie jest to narazie film roku. Absolutne 10/10.
Cytat: Lem w Września 25, 2012, 14:18:08 pmMowcie se co chcecie, ale jak dla mnie jest to narazie film roku. Absolutne 10/10.Mam nadzieję, że przynajmniej średnią zawyżyłeś mu TUTAJ, a nie na POLSKIEJ stronie.
Zły może nie jest, ale TOP 3 filmów "wszech czasów" to to nie jest.
Co jak co, ale Forrest gump to bardzo dobry film. Dla mnie lepszy niż "Nietykalni" z murzynem.
Cytat: Master_666 w Września 25, 2012, 15:27:10 pmCo jak co, ale Forrest gump to bardzo dobry film. Dla mnie lepszy niż "Nietykalni" z murzynem.Jedyny z tej listy, jaki oglądałem.
Cytat: Master_666 w Września 25, 2012, 15:27:10 pmCo jak co, ale Forrest gump to bardzo dobry film. Dla mnie lepszy niż "Nietykalni" z murzynem.WPIS!!! LEM MINUS.