Głosów w sumie: 33
Głosowanie skończone: Grudnia 02, 2008, 17:12:49 pm
After experiencing pain in her abdominal area, the Columbian woman went to a local hospital to get help.Embarrassed, she told nurses she had put a potato into her vagina two weeks ago, because she was advised it would prevent pregnancy. According to Columbiareports.co, the potato germinated and grew roots. The nurse who attended to the woman found the roots had visibly emerged from her vagina. The potato was eventually removed, non surgically.Sex education is a taboo subject in the conservative Columbian community after families boycotted classes aimed at informing the youth on such topics.
W ogóle jaki gimbohumor w tej ankiecie.
Jak w temacie- dawajcie sytuacje z zycia wziete, ktore was rozsmieszyly.Ostatnio idac ulica zobaczylem dwoch gosci jadacych Golfem. Chcac byc coolandtrendy otworzyli na osciez okna i puscili na fula jakis beznadziejny, amerykanski punck rock. Kierowca wystawil reke za okno, a druga osoba wsytawila... nogi i podrygiwali nimi (jeden reka, drugi noga) w rytm muzyki.Na lekcji jedna osoba powiedziala, ze ziemia jest 4. planeta od slonca. Wszyscy zaczeli sie z niego smiac, ja rowniez i kolega ze mna siedzacy. Gdy smiech ucichl, ten obok mnie sie pyta- "Ale o co chodzi? Z czego sie smiejesz"? Gdy mu powiedzialem o co chodzi odparl- "Ja nie jestem dobry z geografii wiec nie wiem".
Prawda jest taka, ze Co Was rozsmieszylo bylo jednym z tych tematow ktore byly zbyt opasle i musialy zostac usuniete (to samo spotkalo Polityke) bo jebaly forum
Pieciu na jednego.Zagatka.Kto rozwiąże co to, ma plusa.
Zagadka*
Cytat: CancerPL w Października 05, 2014, 13:25:34 pmPieciu na jednego.Zagatka.Kto rozwiąże co to, ma plusa.Jeden save do pięciu wersji Sound Shape, Twój cziterski plan na prześcignięcie mnie.
Zamiast złożyć mi hołd w podzięce, że poprawiłem Twój analfabetyzm to mnie wyzywasz. Zawiodłem się.
Cytat: tytacz w Października 05, 2014, 13:57:34 pmZamiast złożyć mi hołd w podzięce, że poprawiłem Twój analfabetyzm to mnie wyzywasz. Zawiodłem się.Zawodze sie na Tobie od wielu lat. Używaj czasami rozumku, spróbuj kojarzyć fakty, myśl logicznie. Jeżeli dalej bedziesz miał chęć aby mnie poprawiać to zrob to. Ale tylko wtedy.
Cytat: CancerPL w Października 05, 2014, 14:06:55 pmCytat: tytacz w Października 05, 2014, 13:57:34 pmZamiast złożyć mi hołd w podzięce, że poprawiłem Twój analfabetyzm to mnie wyzywasz. Zawiodłem się.Zawodze sie na Tobie od wielu lat. Używaj czasami rozumku, spróbuj kojarzyć fakty, myśl logicznie. Jeżeli dalej bedziesz miał chęć aby mnie poprawiać to zrob to. Ale tylko wtedy.Odwracasz kota ogonem.Złóż mi pokłon albo odejdź.
Cytat: tytacz w Października 05, 2014, 14:31:38 pmCytat: CancerPL w Października 05, 2014, 14:06:55 pmCytat: tytacz w Października 05, 2014, 13:57:34 pmZamiast złożyć mi hołd w podzięce, że poprawiłem Twój analfabetyzm to mnie wyzywasz. Zawiodłem się.Zawodze sie na Tobie od wielu lat. Używaj czasami rozumku, spróbuj kojarzyć fakty, myśl logicznie. Jeżeli dalej bedziesz miał chęć aby mnie poprawiać to zrob to. Ale tylko wtedy.Odwracasz kota ogonem.Złóż mi pokłon albo odejdź.Załóż mu kajdanki, pałką przez kolana. Jesteś stróżem prawa, czy strażakiem do ciężkiego Wacława
Był jedynym prezydentem USA – kawalerem. Funkcję pierwszej damy pełniła jego siostrzenica Harriet Lane.
Nawiązując do powyższej kwestii ciekawe, ilu było/jest prezydentów - kawalerów. Przykładowo w historii USA tylko jeden prezydent nie był żonaty.CytujBył jedynym prezydentem USA – kawalerem. Funkcję pierwszej damy pełniła jego siostrzenica Harriet Lane.http://pl.wikipedia.org/wiki/James_Buchanan_(prezydent_USA)>bądź prezydentem>zostań zapamiętany na wieki, jako jedyny kawaler w historii prezydentury USA>forever alone>śmiechłem
http://www.pudelek.tv/video/Gosia-Andrzejewicz-WKRECONA-Chciala-sprzedac-SWOJE-NAGIE-ZDJECIA-6881/- Mamy taką sprawę, teraz modne są takie sytuację, że gwiazdom wykradane są zdjęcia. My chcieliśmy kupić od pani zdjęcia, żeby pani wybrała. My byśmy napisali, że wykradliśmy. Taki nakręcany skandal.- Dobrze.- Są różne możliwości. W zależności od śmiałości zdjęć możemy zaproponować honorarium, albo okładkę, jeżeli pokaże pani bobra.- Jakie honorarium?- 2500 zł.- Proszę wysłać maila : Gosia@....- Ale to chodzi o to, by Pani nam wysłała zdjęcia. Trochę nam zależy na czasie, czy mogę liczyć, że wyśle Pani je w miarę szybko.- Oczywiście. Dzisiaj odpowiem.