Wiele glupot juz wyczytalem na tym forum ale twierdzenie, ze obraz z jakiegos smiesznego nawet nie 720p telewizorka bedzie lepszy niz na fHD to juz przegiecie.
Ja myślę że niektórzy tutaj uważają że 4k jest gorsze lub takie samo jak to śmieszne hd ready
do 50" plazma hdready (ja mam 1366x768) spokojnie starcza 2,5m i więcej od tv - obraz brzytwa, porównywałem przed kupnem i z tej odległości różnicy nie widać było żadnej chyba że zdjęcia - statyczny obraz albo oglądanie z mniej niż 1,5m, do tego każdy materiał sd np większość kanałów naziemnej tv cyfrowej wygląda lepiej niż na 1080p ale nad tym to już nikt się nie zastanowi... Gry na ps3 też prawie wszystkie w 720p dla mnie wybór był prosty.
podniecacie się tym 1080p a jakie macie pod to telewizory? 42 cale
Za rok zmieniam odbiornik pod ps4 1080p i wydaje mi się że 60" to mało więc celuje w 92"-120"
Moje pierwsze fullhd pod ps4 teraz porównaj do tego Twoje 42-55"
Wiem polecisz pewnie po 4k na 65" jak tylko ps4 wyjdzie tylko co Ci to da?
Dla mnie najważniejszy jest efekt końcowy a nie jakieś tam pieprzone liczby napędzane marketingiem. To jak MPX w aparatach cyfrowych, myślisz że jak masz więcej zrobisz lepsze zdjęcie... Liczy się numerek na pudełku a nie obiektyw czy wielkość matrycy. SICK!