0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
Jaki tv wybrać, 32 cale, do 3 kafli ?
Tak sobie to czytam i mam pytanie do znawców.Pytanie z cyklu HD Ready vs Full HD.Chciałbym się dowiedzieć jaka jest różnica w obrazie. Ale nie chcę słyszeć określeń w stylu "super", "wyższa rozdzielczość" czy informacji technicznych. Pytam o faktyczne wrażenia. Czy jeśli siądę przed HD Ready i Full HD nie wiedząc który jest który, to zauważę różnicę na pierwszy rzut oka, bez przyglądania się. Czy ludzkie oko może wychwycić taką różnicę? Bo jeśli to taka sama sytuacja jak różnica między 80 fps a 260 fps, to chyba można spokojnie kupować HD Ready.
Oscyp ! Masz w tym swoim tv, wejście commponent ?
A ja poproszę o radę jaki monitor kupić?Nie znam się, więc poproszę jakiegoś speca o podrzucenie mi jakiegoś monitora LCD do 3000zł.Monitor ten ma być przeznaczony do PC i do Xboxa 360. Ma być obraz ostry jak żyleta i dość duży kont widzenia. Po prostu najlepszy ma być .Aha, tylko i wyłącznie 22 cale!
LCD zżera 4razy mniej prądu
Wrobel mam do ciebie pytanko tzn. zbieram się z zakupem TV LCD i mam na myśli model Sony Bravia 32 V2500. Wyczytałem, ze miałes styczność z paroma LCDkami i pewnie też testowałeś ten model co chcę kupic. Proszę o opinie na temat tego TV, dokładnie to interesuje mnie jak się sprawuje na nim X360 i zwykła telewizja ze zwykłej anteny siatkowej zapiętej na dachu hehe
Co sądzicie o tym TV:http://lider24.media.pl/product_info.php?manufacturers_id=356&products_id=8533Cena na raty 4300zł to chyba nieźle.Bedę siedział 1,5 metra od TV. Dobra wielkośc ekranu?