Wujek się wykazał tylko dlatego, że go Iras drażni i po prostu dostał pretekst.
Do dzisiaj mam wyrzuty sumienia za BoBaNa
Dzięki panowie, dzięki. Większości z was (kilka osób niestety trafiło na moją krótką listę) dziękuję za wsparcie i stanie na straży najwyższych standardów wolności słowa na naszym forum. Wooyek powinien również podziękować. Dzięki wam zaoszczędził na nowych oponach, bo moi znajomi spod Bielska już namierzali jego samochód na Langiewicza. A może za tekst do Jurka nie powinienem mu odpuszczać? Hmm... Tymczasem wracam do dręczenia mojego ulubionego ruska.
wybranej platformy życia
Kyokushinman, weź nie klaszcz teskturkami, bo jakby to Ciebie Iras zwyzywał, to by mu ciotki brawo biły, a bana ty byś dostał za prowokacje. :
kur**. Po prostu ustalmy, że są granice na forum i nie wrzucamy na siebie. Jesteśmy dorosłymi ludźmi i zachowujmy się jak pełnosprawni umysłowo, a nie dzieci na podwórku
takiej bandy popieprzeńców jak na tym forum to dawno nie widziałem Spoiler (kliknij, by wyświetlić/ukryć)Czekam na bana za obrażanie uczuć religijnych
Właśnie tutaj czasem dla oczyszczenia atmosfery brakuje "dania w ryj"
ma już 3 głosy na tak.
W celu ograniczenia moderacji powiększmy ilość moderatorów. Po chuj tu moderacja?
Cytat: Lupi w Stycznia 13, 2015, 12:18:49 pmW celu ograniczenia moderacji powiększmy ilość moderatorów. Po chuj tu moderacja? A to nie ty banowałeś Sylvana?