Crasch - od teraz przestajesz być moderatorem.
Zalecałbym wyleczyć się z pyszałkowatości.
Byłeś szybszy, właśnie miałem zamiar zrezygnować.
Zawsze lepiej to brzmi, ze chciales zrezygnowac, prawda?
Lecz przyjmijmy, ze faktycznie tak bylo...
To jest najdziwniejsze forum jakie moderowałem, ale to za sprawą głównego admina (tak Palli, chodzi o ciebie). Straciłeś panowanie nad forum - userzy robią co chcą, jadą po moderatorach za każde ich działaniem, wszędzie offtop, syf jednym słowem.
User ma prawo od moderatora uzyskac informacje dlaczego stalo sie co sie stalo (jezeli ostrzezenie nie zostalo dostatecznie opisane). To, ze po Tobie "jechali" zdecydowanie czesciej niz po innych moderatorach to juz osobna kwestia. Pewnie sie na Ciebie uwzieli.
Ja chciałem coś tu zdziałać i troche to zmienić, ale, że userzy nie przyzwyczajeni to odrazu po mnie za to po mnie pojechali ja najzwyczajniej w świecie broniłem sie przed atakami min. w tym temacie a ty mnie jeszcze za to postanowiłeś usunąć.
Nie chodzi o to, ze sie broniles. Nie za to zostales usuniety z moderacji. Masz manie wielkosci, wszystko chcesz kontrolowac, wszystko wiesz najlepiej. Chyba za bardzo poczules wladze na forum. Informacje o Twoich stosunkach z reszta zespolu forum zostawie dla siebie.
Widać, że nie masz pojęcia jaka jest sytuacja do końca.
Radze zwracać więcej uwagi na swoje forum. I nie wyrzucać jedynych moderatorów którzy pomagali temu forum, czyli tobie.
Dziekuje za rade. Twoja opinia o tym, ze jestes w grupie "jedynych moderatorow, ktorzy pomagali temu forum" najlepiej swiadczy o Twoim braku pokory.
W tym samym momencie rezygnuje z udzielania się na tym forum.
Pozdrawiam.
Hubi - dziękuje.
Sklamalbym, jezeli powiedzialbym, ze bedzie mi brakowac Twoich postow
Nie mniej - powodzenia.