Pozwoliłem sobie przenieść tego posta tutaj:
To co, teraz mam żądać cytatów i pisemnych potwierdzeń odnośnie wszystkiego, co ktoś tutaj napisze a mi się nie spodoba? Nie ma sprawy, liczę że od teraz każdy domysł będzie potwierdzony oficjalnym oświadczeniem Sony, MS, czy Nintendo. Amen.
Nie o to chodzi. Napisałeś, że "oficjalnie", zostałeś poproszony o źródło, dałeś teraz link do konfy (a nie "poszukaj sobie") i gites. Dla mnie EOT.
Luz, tylko po co dajesz się nabrać na te prowokacje Irasa? Przypierdolił się chłopak, bo tak już ma. Skoro tak się domagał osta dla mnie, to nich sam teraz też ma, bo próbował przekonać całe forum, że to co napisałem to "brednie wyssane z brudnego palca". Wprowadza zamęt, białe próbuje przedstawić jako czarne, trochę nie halo i powinno podejść pod paragraf, który przytoczył.
Jak sobie poszukasz, to będziesz miał. PS4 Pro było stworzone głównie do 4k i basta :ok:
Nie, nie będziemy się tak bawić. Proponuję 3 wyjścia:
1. Dajesz link potwierdzający, że oficjalnie Pro wydali po to, żeby było 4k, a nie sytuacja gdzie pro dostaje detale Ultra, a zwykła Low.
2. Nie dajesz linka i przepraszasz, że wprowadziłeś w błąd.
3. Nie robisz nic i
Przepraszam Ryo, ale taka groźba (nawet za pisanie bzdur) wydaje mi się nie na miejscu. Lepiej nie idź drogą ścigania za rozpowszechnianie niepotwierdzonych / nieprawdziwych informacji bo zapędzisz się w kozi róg na tym forum.
Spoko, bardziej mi chodzi, by nie rzucać jakiegoś tematu, a potem na prośbę innego użytkownika o wyjaśnienie odpisywać:
Jak sobie poszukasz, to będziesz miał.
W innym temacie POK został poproszony o informacje o tym, że Trump jak zostanie prezydentem to zajmie się w ciągu kilku tygodni tematem zniesienia wiz dla Polski. Dał info, wrzucił link i było ok.
Też imo trochę przegięcie z tą groźbą, odpisałem tak Irasowi, bo to ewidentnie kolejna jego chamska dojebka. No a teraz wyszło na moje, to co, Iras ma osta dostać, za wprowadzanie forum w błąd? Tematu nie chciałem ciągnąć, bo to bagno, niektórych nawet faktami nie przekonasz i będą pisać:
Sam się zaorał i jeszcze coś o oście dla mnie Na przyszłość proponuję po prostu nie pisać bredni.
Film z cytatem, a ten dalej, że brednie. Dlatego nie chciałem mu na nic odpowiadać i niech sobie sam źródeł szuka chłopak, jak nie ma co robić.