Po obejrzenie 3 razy trailera Red Steel jestem w szoku. To jest to na co czekałem. Nie spodziwałem się fajerwerków graficznych, a dobrej animacji, realistycznych ruchów przeciwników, dobrego wykorzystania pilota i klimatu. I dostałem to!
Wiadomo że gra jeszcze nie jest gotowa, a ten motyw z oddaniem iecza itp. to jest bujda trochę. Spróbuj tak ładnie przyłożyć miecz przeciwnikowi do gardła? Pewnie trochę przy tym konsola pomaga.
Bardzo podobał mi się motyw, gdy po strzale w broj mafiozy tak kilkoma ruchami macha mu że puszcza go wolno. Dobre jest też przekręcanie broni w bok. Za to niezabardzo wygląda rozpływ wody z z akwarium, ale kij z tym
Jeszcz nie widziałem całej konferencji Nintendo(zaledwie to jak grali w tennis), ale sądzę że pompą i humorem przebiją konkurencję. No, chyba że podczas konferencji XBox'a 360 sprzęt się zawiesi
Najgorzej ma się Sony. Jak oni się zachowali
zerżneli analog, wybracje, a teraz czujniki żyroskopowe. Praktycznie Sony wieeele straciło w moich oczach. Jeśli tylko PES będzie na Wii, to nawet nie zdecyduję się na PlayStation 3. Wiadomo że GoW, DMC, Onimusha i 1000 innych, ale to jest już chamstwo i drobnomieszczaństwo(
).
PS3 będzie kosztowało ok. 2,5 tyś, a Wii ze 800 zł więc jest różnica. A mysle że zabawa będzie porównywalna.
Ale to jest serio?
no właśnie
[edit]
taka jakiej sie mozna było spodziewać. Ogólnie to kaszana, prezentacja sony ciekawsza- przynajmniej dużo się dzialo. A przecież konferencja N miała pozamiatać wszystko, zniszczyć konkurencję. Wrażenia jak najbardziej pozytywne, ale nie tego się spodziewałem.
a tak do mnie się rzucał że nie jest fanboyem...