@Agst07
To jest kolego luźna i bezsensowna interpretacja słów panów od Square przez redaktora co nam zaserwował tę rewelację.
Absolutnie nie ma pokrycia w tym co mówi Motomu Toriyama!
"We haven't changed the direction of the development. We're making the PS3 version first, and then porting to the 360 later." (i tu się kończy oficjalna wypowiedź)
i przeczy temu co było oficjalnie mówione wcześniej.
(wróć parę stron po oficjalne wypowiedzi Square na temat równoczesnego tłumaczenia i portowania)
Jak z tej wypowiedzi Squate można wyciągnąć taką beznadziejna teorię?
Chyba Gamespot chce odzyskać utraconych czytelników - coraz popularniejsze są widzę "strony z newsem roku!!11! Nasze super źródło donosi:....." ; które snują takie urojone wizje że aż się płakać chce - i zaniża poziom do Onetu...
Krótko: wniosek jaki wyciąga redaktor z tych nie ma żadnego pokrycia w faktach i jest - w świetle wcześniejszych wypowiedzi Square o opracowywaniu wersji na X360 z tłumaczeniem JAP--> inne języki - kompletnie GŁUPI.
Twoja interpretacja też nie jest potwierdzona przez Toriyame, i twój wniosek także nie ma pokrycia w faktach i jest
GŁUPI.
I jeszcze nigdzie też nie widziałem wypowiedzi kogoś ze Square, który powiedział, że
im się lepiej pracuje na X0.
Aha ja moge wrócić parę stron wcześniej, a ty doczytaj do końca ten news, który podałem a znajdziesz tam to:
Furthermore, Toriyama also revealed that, as of July 29, his team hasn't yet received the tools needed to begin work on the Xbox 360 version of FFXIII.
"I'm telling them to not think about the Xbox 360 right now," he said. "We can think about it after the development kits arrive."Oficjalna wypowiedź o tym, że jego(Toriyamy) zespół nawet nie ma dev kitu X0, co może świadczyć o tym, że na wersje na X0 bedzie trzeba czekać dłużej.
Poza tym wole wierzyć w interpretacje Gamespotu niż w twoją,
chyba posiadaczu X0.