Dyskusja z pewnym typem na Forum PE
Soul napisał :
Animacja jest KAPITALNA !!!! Gra płynna , piękna pierwsza true nex gen game !
GMB napisał :
Można się nie zgodzić? IMO HS już jest pierwszą true next gen. No i dziś po zagraniu w demko Rachet'a stwierdzam że takiego czegoś jeszcze moje oczy nie widziały. R&C to najładniejsza gra w jaką kiedykolwiek grałem.
Soul napisał :
HS prócz ładnej grafy ,filmików nic więcej do zaoferowania nie ma nex genowego(krótka ,mocno ograniczona itp )...... AC od samego początku otrzymało tytuł pierwszej prawdziwej gry nex genowej. I jak widać mocno to potwierdza ! nie samą grafą człowiek żyje ! Od next genowej gry chce czegoś więcej niż wypasionej grafy.
GMB napisał :
O co więc chodzi? O animację, o free roaming? Animację masz genialną w Heavenly Sword czy nawet w R&C (tyle że to animacja bajkowej postaci więc nie można jej odnieść do realistycznej) a free roaming (bardzo szeroko pojęty) można było znaleźć w serii GTA. Co jest tak true next gen'owego w Assasin Creed? Ja tu widzę mocno rozbudowanego PoP'a w świetnej oprawie AV.
Soul napisał :
A n/p o skakanie po tym wszystkim budynkach,kładkach itp wszystko szybko,płynie (animacja dużo lepsza niż w HS , dużo więcej tego) Ogromne widoki -teren który można zwiedzić a nie tak jak w HS obejrzeć z daleka .Zachowywanie się ludzi na ulicach , przemykanie po między nimi ,wspinanie się nie mal wszędzie gdzie się da , różne drogi dojścia do celu itp itd HS przy tym to pikuś! Fajna grafa cut-scenki i nic po za tym gra ograniczona na maxa też mi prawdziwie next genowa gra down.gif
LOOOOOOOOOOL
HS