A no i co daje zebranie flag?
Jedno wielkie nic - autorzy strasznie pokpili sprawę z bonusami.
ale kiła
szkoda bo fajnie byłoby chociaż po jakieś stroje biegać po dachach i szukać po kontach. Albo wypuścić łatkę i trofea
Opublikowane: Lipiec 05, 2008, 18:18:32
Jeszcze coś skrobnę o fabule. Strasznie mi się podoba cały pomysł (oprócz zakończenia), jednak od początku kiedy zobaczyłem Al Mualima to wiedziałem co będzie na końcu. Jest chyba zbyt podobny do czarnych charakterów w kreskówkach. Ubrany na czarno (zupełne przeciwieństwo Altaira), długa spiczasta broda i ogólna aura tej postaci.
A tak z innej beczki, nie dziwię się że Kojimie się podoba AC.
Opublikowane: Lipiec 06, 2008, 16:54:54
Hmmm naszło mnie na to aby wystawić grze ocenę. I tak patrząc czysto technicznie, chłodnym okiem (?) dałbym tej grze mocne 9, ale... cholera coś "czuję" do tej gry, nie wiem co to jest ale...przechodzę jeszcze raz, w ogóle mi się to nie nudzi...jak MGS... i tak patrząc teraz czysto SUBIEKTYWNIE, kierując się uczuciami, daję 10/10.
Ta gra to taki trochę nowy MGS (a przynajmniej mam takie odczucie), kiedy człowiek pierwszy raz miał styczność z MGSem tylko chodził i zabijał, wkurzał się na to że łatwo zabić Snake'a, podchodził jak do zwykłej gry akcji. Grając w AC ludzie podchodzili i oczekiwali że to będzie skradanka a'la MGS, albo Splinter, ja zaś podszedłem jak do gry w stylu: znajdź, zabij i spier*alaj! I dlatego tak mi się strasznie podoba. Naprawdę POLECAM
No i wyczuwam troszkę God of War--muzyka podczas walki troszkę mi przypomina no i fajne cantery (brutalne oczywiście nie aż tak jak w GoW ale takie w sam raz i stylowe).
A no i tak przyznaję zrąbali kompletnie tym że nie ma bonusów.