A co do rury... wydechowej to zapamietaj moje slowa... bedzie online to zagram z toba i zobaczysz ja daleka na horyzoncie...
OK, z chęcia z Tobą pogram
Ty pewnie jak grasz FPS to nie strzelasz w glowe bo to niehumaniutarne i powala jednym strzalem.
Właściwie odwrotnie, jednak jak jest jakiś błąd w grze, czy jakieś niedociągnięcie to nie psuje sobie rozgrywki wykorzystując takie "okazje".
Np. w Valkyrie Profile 2 na PS2, jak odchodzi z drużyny jednen z bohaterów to zostawia nam broń (praktycznie sam początek gry). Czym wyższy poziom ma ta postać tym lepszą broń zostawia. Wiedząc o tym (kumpel mi powiedział) nie maksowałem sztucznie tej postaci tylko po to by dostać broń, która jest 10x lepsza od innych i gre się przechodzi bez problemów mając ją w posiadaniu. Ty zapewne wykorzystał byś okazję i przechodził byś grę pokonując wszystkim jednym ciosem, no bo skoro w grze jest taka możliwość to dlaczego nie skorzystać z okazji.
Jak w jakiejś strategi czy RPG-u są "sposoby"(błąd, niedopatrzenie, jakaś sztuczka) na łatwe zarabianie kasy to zapewne z nich korzystasz, ja nie psuję sobie rozgrywki w taki sposób.