Ciekawe czy będzie można zakładać kilkugodzinne wyścigi online
To potwierdzone. Mozna nawet zakladac dzienne wyscigi do ktorych kazdy moze sobie dolaczyc. Opcji online na pewno bedzie od cholery.
16 samochodow online tez jest potwierdzone, wiec i w single bedzie.
Cykl dnia i nocy na wszystkich trasach jest pewny na 99.9999% Skad wiem?
W wywiadzie powiedzieli, ze w photomode locations mozna sobie zmieniac pore dnia, wiemy, ze na Le Mans, Toscany i Nurburgring jest cykl dnia, widzielismy przejscie z wieczoru w noc na SS5 na trailerze, a do tego wiemy, ze przejscie jest totalnie real-time, a nie pre-renderowane, wiec zrobienie tego na innym torze to tylko ustawienie, ktore swiatla sie gdzie zapalaja i uruchomienie funkcji.
Wygląda zabójczo, ale mogli by w miejsce tych niewidzialnych ścian wstawić jakieś małe bandy. Ja wiem, że wtedy Top Gear track nie wyglądałby identyczne jak w rzeczywistości, ale trochę głupio wygląda fura odbijająca się od powietrza.
Ponoc przez trawe na srodku da sie przejechac.
Do zrobienia. Wystarczy zatrudnić dodatkowo zewnętrzne studio np. z Indii (tani, ale dobrzy graficy) i udało by się im zrobić 600 aut premium.
Po pierwsze by to nie przeszlo pewnie Quality Control japonczykow, a po drugie przy modelowaniu premium oni nie tylko modeluja, ale i silnik rozbieraja, znow sprawdzaja osiagi, nagrywaja dzwieki, jezdza tymi samochodami itd.
fajnie jak by na replayach była kamera ustawiona tak jak normalnie pokazują przejazdy w studiu
Jest taka opcja. Widac to na trailerze, ze kamery sa identyczne do tych z programu.
Koledzy mam pytanie czy w GT5 bedzie sie dalo grac(czerpac fun,nie walic czasy z czolowki)na padzie bez tych wszystkich wspomagaczy i trybie PRO.Czy raczej zakup kiery jest obowiazkowy.
Grac sie da, ale bedziesz znacznie wolniejszy od osob z kierownicami. Dla trybu Pro kierownica to obowiazek.