Też się właśnie zastanawiam nad DF GT. Jednak SE i G27 to spory koszt, a DF GT ma świetne opinie. Jak już pograsz na kółku to napisz jak wrażenia.
Wiadomość scalona: [time]Sierpień 29, 2010, 20:58:13 pm[/time]Mam takie pytanko. Ktoś tu wklejał kilka zdań o zmianach w modelu jazdy w GT5. Dotyczyły one odczucia poprzez FF. Nie pamiętam dokładnie, ale czy pisało tam coś o innych zmianach w zachowaniu auta. Zastanawiam się nad tym bo im więcej gram w GT5:P tym bardziej wkurza mnie bardzo łatwe "dohamowywanie" przed zakrętami. ABS mam na 1 ustawione, ale mimo to kiedy ostro hamujemy autem to powinno być bardzo trudno utrzymać go na torze, tym bardziej jeśli w tym momencie zaczynami wchodzić w zakręt. Tutaj model jazdy jest najmniej realistyczny. Owszem bez ABS hamulce się blokują, ale auto wychyla się jedynie do pewnego kąta a dalej nic się nie dzieje. Normalnie powinno obrócić samochód w takiej sytuacji. Jestem ciekaw czy poprawią to w GT5. W Prologue ten efekt jest dobrze oddany kiedy zaczynamy hamować gdy któreś z kół jest na trawie. Wtedy wypada to dosyć realistycznie. Natomiast podczas hamowania na torze nie tak powinno to wyglądać.
Wiadomość scalona: [time]Sierpień 30, 2010, 10:02:29 am[/time]GT5 Gameplay Video: Circuit de la Sarthe
Na początku używa kamery znad maski.
Tutaj też jedzie z takiej kamery. Tym razem Mercedesem SLR AMG.
Wiadomość scalona: Sierpnia 30, 2010, 11:37:34 amTak sobie przeglądałem tematy i mam nadzieję, że to środowisko...
...jest stworzone z myślą o słynnej Gunsai Touge. Wygląda bardzo podobnie i jeśli do tego dodamy fakt, że będzie można stawiać tras z A do B, to od razu mam przed oczami Gunsai Touge. Pojedynki 1vs1 na takiej trasie byłby mistrzowskie.