a co do tych dodatkowych 20 tras - to tak, bardziej bym się z nich cieszył (pod warunkiem że faktycznie byłyby nieźle dopakowane) z tego powodu że to co innego niż wygenerowane trasy - takie gotowe trasy możesz sobie masterować i walczyć na nich z ludźmi z całego świata, generalnie jest to coś dostępne dla każdego a nie dlatego że akurat taka trasa ci się przyfarciła i generator ją wytworzył... mam nadzieję że rozumiesz różnicę..
Ale przeciez te trasy mozesz zapisywac i je nazywac oraz dzielic sie nimi z innymi graczami przez gre i GTAnywhere. I to nie jest totalny random, masz do 7 sekcji, ktore mozesz przesuwac i zmieniac ich parametry.
dla mnie to jednak nie to samo co tor dostarczony przez PD... ale wiem że masz inne zdanie i ja je szanuję....
wybacz ale dalej nie wiem jaki to może mieć realny wpływ poza efektami wizualnymi...
To poszukaj sobie filmikow z efektami atmosferycznymi i zobacz jak wplywaja na widok w cockpit view, a teraz sobei wyobraz, ze jedziesz obok i nagle masz wiatr boczny i cala struga dymu/wody leci Ci na szybe, psujac widocznosc tak, ze musisz zwolnic.
cockpit view to też dla mnie zbędny bajer
ale akurat uważam że to może ludzi bawić, chociaż jak dla mnie mogliby się ograniczyć do kamery ze zderzaka, ewentualnie z maski bo w rajdach jakoś taką zawsze bardziej preferowałem.
z tym powiewem to dla mnie na prawdę jest to rzecz zbędna, typowe efekciarstwo... wystarczy że jadąc za innym samochodem w deszczu nic nie widzisz, takie dodatkowe nawiewanie spowodowane wiatrem dużo tutaj nie zmieni...
Pilot też jest w szkole Sebastiana Loeb'a Wink Tam właśnie, będzie Ci generować trasy, i ma być pilot. Przynajmniej tak mówili na konferencjach i tak pisało w wywiadach z KAZ'em. Cool
Kaz nawet przejechal jeden odcinek na prezentacji.
o to super, jeśli nie zjebią online do tego generatora tras to będzie wypas
sorry ale to co mówili to nie była prawda - to były półprawdy, a nawet mniej niż półprawdy, co najwyżej ćwierćprawdy. a to dla mnie jest równoznaczne z kłamstwem...
Przeciez Kaz powiedzial, ze efekty pogodowe i tryb dnia i nocy nie bedzie na wszystkich trasach ..., w wywiadzie powiedzial, ze nie na wszystkich, ale na ilu nie wie, bo nadal nad tym pracuja i nie wiedza ile uda sie zoptymalizowac do czasu final builda.
A z tym, ze tylko samochod gracza sie niszczy to sciema bo w demo buildach bylo inaczej, wiec tu na pewno tez sie da inne niszczyc.
na razie w filmach od ludzi którzy jakoś dorwali pełną wersję widać tylko niszczący się wóz gracza, w poprzednich filmach na przestrzeni ostatniego roku też jakoś nie wpiło mi się w pamięć że auta przeciwników też się niszczą, wręcz przeciwnie, było sporo domysłów że czemu to tylko jeden wóz jest zniszczalny... oby faktycznie było tak jak piszesz...
no właśnie tego nienawidzę na tym forum - jak ktoś coś skrytykuje to od razu jest albo wyzywany od fanboyów konkurencji
To nie chodzi o krytyke. Spoko zrozumielismy, ze Ci sie nie podoba, ale pisanie, ze to bzdet, to zenada i ze to partactwo, to jest czepialstwo, a nie krytyka, tym bardizej, ze wielu osobom ten pomysl sie podoba. I jeszcze za to jedziesz Kaza jakby kogos zamordowal.
bo typa po prostu nie lubię
pamiętasz jakimi bucami byli wszyscy członkowie zarządu Sony jak startowało ps3? te wszystkie przechwałki jak to ich konsola zmiecie konkurencję, właściwie są poza konkurencją, że x360 to jakaś tania prowizorka przy ps3, że ludzie będą się płaszczyć żeby mieć ich konsolę, że będą zostawać po godzinach żeby ją kupić itp... po prostu w dupach się im poprzewracało. I Kaz idealnie wpasował się w ten klimat, chciał sprawiać wrażenie że tylko on wie jak się robi prawdziwe gry wyścigowe itp. tylko różnica jest taka że zarząd sony w końcu zszedł na ziemię i odważył zderzyć się z rzeczywistością, a Kaz ciągle tkwi w chmurach i jakoś nikt go nie chce tak mocno kopnąć w dupę żeby w końcu zauważył że świat wyścigów poszedł do przodu...