Nie będzie Porsche w GT5. Tak mi powiedział Kaz. Nie i ch**!
A jak wytłumaczysz to, że te obrazki z trasami z GT:PSP można znaleźć na oficjalnej stronie Porsche?
Wiesz, np. screen z Forzy mogli wziąść tylko po to by zobrazować trasę Nurburgring.
a jakieś nowe ficzery z tych zapowwiedzianych są pokazane?
hehe Na D&B zapraszam na Audioriver festiwal w sierpniu do Płocka(można już kupić karnety-TANIO)
40 sekunda, widać jak auto jedzie po mokrej nawierzchni. Spoko to wygląda. Bardzo cieszy mnie fakt, że w każdym kolejnym trailerze słychać DnB a to tygryski lubią najbardziej.
Nowy trailer GT5 - bonus z GoW3(słaba jakość)TsukubaRzymnocne wyścigi
Chodzi bardziej o np. różnorakie opady, jak deszcz, śnieg, burze z piorunami i to najlepiej podczas jednego wyścigu Wink
@ CancerPLZmieniłeś w opcjach gry na tryb Simulation(tam gdzie się kierownicę ustawia)
Jednak wprowadza to lepsze wrażenia z obcowaniem z kierownicą. Choć nie sprawdzałem tego z G25 więc pewnie masz rację.
Nie nic takiego nie robilem. Sprawdzilem tylko w opcjach co tam mam ale jak nie zobaczylem mojej kierownicy to dalem spokój. Co polecacie jaki ustawienia?
Biała Sonka o niebo ładniejsza od czarnej
Cytat: Unlimited w Marca 06, 2010, 21:37:22 pmBiała Sonka o niebo ładniejsza od czarnej Nigdy! Czarna jest najładniejsza... ;]
want smooth jazz in my GT5 menu or I\'m not buying!Glenn from PSNation said he has it, and might upload a direct feed video tomorrow. Hopefully somebody will beat him to the punch.
Cytat: A-n w Marca 06, 2010, 07:58:17 amNowy trailer GT5 - bonus z GoW3(słaba jakość)TsukubaRzymnocne wyścigiUsunięty już.
Ja mam podobne obawy..oby się wreszcie KAZ i PD zrekompensowali za lata niespełnionych obietnic.