Pamietam podobna dyskusje o dziale bijatyk. Zobacz jaki tam ruch teraz.
Naprawdę nie widzę w czym problem jest z tym działem. Może i nie ma dużego ruchu, ale znalazłbym ku temu wiele powodów dlaczego tak jest. Nie zmienia to jednak faktu, że jego obecność uważam za jak najbardziej na miejscu na forum O GRACH.
GT5 to z kolei jedna gra, ale rozbudowana jak naprawdę mało która. Do tego dodam, że wzajemne bicie swoich rekordów to zajęcie na lata. Tego o bijatykach powiedzieć nie można. Można się wiecznie ustawiać na nowe walki, ale po czasie staje się to już tylko "okazjonalnym" poklepaniem.
W GT5 wszystko będzie udokumentowane, co raz to nowe rekordy będą kusić i motywować. Zastój przewiduje dopiero w momencie, kiedy kolejne rekordy będzie już naprawdę ciężko pobić.
Dodam jeszcze, że w porównaniu do bijatyk, w wyścigu GT bierze udział zdecydowanie więcej osób, co też się istotnie przyczynia do ruchu.
A tak wracajac do tematu. Kiedy ta gra w końcu wychodzi?
Prawdopodobnie od poniedziałku/wtorku już będzie można kupić. Oficjalnie od środy.
Temat GT5 bardzo mnie interesuje, a mimo to nie chciałoby mi się zaglądać do osobnego działu i przeglądać kilka tematów, żeby wyłowić coś wartościowego. Nie wiem po co tak sobie życie komplikować. Co najwyżej ze dwa dodatkowe tematy (zdjęcia, czasówki) w dziale PS3.
Zgadzam się. Tzn, nie ma sensu przesadzać z tymi działami.