Tu chyba bardziej chodziło o grafikę, nie o gameplay.
Wiem, ale przecież grafika to nie wszystko. Poza tym chciałem, aby Marcepan trochę ochłonął
Fakt że obecnie multi to najczęściej nieodzowna część każdej niemal gry. Mnie osobiście nie bardzo to cieszy. Trochę już zaczyna być prszeginka z tym... Jeśli Uncharted będzie wystarczająco długi i zróżnicowany to będzie równie dobry jak dobre gry z multi.
Tak i nie. Jeśli gra ma słaby, albo średni multi to nie można go uznawać jako specjalny plus. Ale jeśli ma tak dobry jak Gearsy (najlepszy multi w jaki grałem), to jest to ogromny plus.
Brak multi w Uncharted nie uznaję jako wadę. Oczywiście pod warunkiem, że singiel będzie dosyć długi (tak min 10h) i grywalny (duże reapleyability). Nie wiem jednak jak dobry musiałby być singiel w Uncharted, aby gra (jako całość) dorównała, albo przewyższyła Gearsy. Jest to chyba niewykonalne, przynajmniej w praktyce.
Mam nadzieję, że po przejściu Uncharted będę mógł z czystym sumieniem wystawić mu 9+. Czyli tyle co Jakowi 2 i 3. A grafika? Wiadomo, że będzie lepsza niż w Gearsach
Ciekawe co pokaże GoW2?