Autor Wątek: Need For Speed: Carbon  (Przeczytany 10066 razy)

NHS

• Towarzysz
  • Reputacja: 0
Need For Speed: Carbon
« Odpowiedź #40 dnia: Sierpnia 29, 2006, 13:26:26 pm »
Widziałem już demo do ściagnięcia na PS2, ale nigdzie nie mogę znależć żadnych wrażeń z niego. Jak by ktoś widział jakiś opis dema to niech rzuci linkiem.

Mikes

• Łajka
  • Ej.
« Odpowiedź #41 dnia: Sierpnia 29, 2006, 15:20:26 pm »
Widziałem już demo do ściagnięcia na PS2, ale nigdzie nie mogę znależć żadnych wrażeń z niego. Jak by ktoś widział jakiś opis dema to niech rzuci linkiem.

Gdzie demo?????

NHS

• Towarzysz
« Odpowiedź #42 dnia: Sierpnia 29, 2006, 15:25:04 pm »
A na rapidzie jest z Games Convention bodajże i zajmuje 180 MB a rozpakowane ponoc 2.36 GB, ale ludzie piszą że to nie bujda a faktycznie demo. Oprócz tego że są 3 bryki do wyboru i ładna płynność fps to nikt nic więcej nie napisał.

Mikes

• Łajka
  • Ej.
« Odpowiedź #43 dnia: Sierpnia 29, 2006, 15:26:34 pm »
Cytat: "NHS"
A na rapidzie jest z Games Convention bodajże i zajmuje 180 MB a rozpakowane ponoc 2.36 GB, ale ludzie piszą że to nie bujda a faktycznie demo. Oprócz tego że są 3 bryki do wyboru i ładna płynność fps to nikt nic więcej nie napisał.

linka byś dał! :wink:

NHS

• Towarzysz
« Odpowiedź #44 dnia: Września 01, 2006, 11:37:08 am »
W demo grałem i nic specjalnego nowa część nie wnosi. Model jazdy o wielełatwiejszy niz w MW, otoczenie takie nijakie, modele samochodów są w miarę dobre. Framerate w driftingu i wyścigach w kanionie jest stały, ale podczas jazdy w mieście jest tragicznie, muza taka nijaka bez charakteru. Ogólnie pograć można, ale jest bez rewelacji.

Kraken

• Towarzysz
« Odpowiedź #45 dnia: Września 01, 2006, 12:15:01 pm »
Dla mnie kolejne części NFS choć dobre ,to wydają mi się zbyt efekciarskie. To nie to co kiedyś  :lol:

Mikes

• Łajka
  • Ej.
« Odpowiedź #46 dnia: Września 01, 2006, 13:28:44 pm »
Popykałem w demko, relacja ;)

Graficznie, nie źle, przede wszystkim NIE KTALKUJE! uff.. o to się bałem najabrdziej. nie wiem w ilu chodzi animacja ale jest płynnie,lekko po oczach wali AA, samochody cywilne są wykonanne słabo, nasze i przeciwników już lepiej. Otoczeniu się mówiąc szczerze nie przyglądałem więc się nie wypowiadam :P Jedyną wadą jest że naprawdę mało widać

Sam gameplay jest niezły, jeździ się dosyc cięko, trzeba jechać właściwie idealnie żeby wygrać model jazdy jest naprawdę cięzki(początkowo) auto jest jakieś dziwnie wolne(mimo że to Gallardo, pff) ale i tsak łątwo w coś walnąć. Bardzo fajny był smaczek ze stacją benzynową, przypadkim w ną wjechałemi okazał się filmik jak wybucha9co ważne, pomimo eksplozji nie klatkowało :P) Nie wiem czmu to ma służyć, bo przeciez rywale i tak sa nieznieszczalni)

2 tryb w demie to drft, to juz jest gorzej, jakoś tak nijak. Driftuje się ciężko, auto strasznie zarzuca, nie mam pojęcia jak ich pobić, zawyczaj byłem kilkanaście tysięcy punktów za nimi  :shock: No nic trzeba poćwiczyć.
Ostaniego trybu, wyścigu 1vs.1 nie udało mi się sprawdzić bo trzeba mieć pierwsze miejsca w 2 ierwszych. Może potem/.

na razie tyle