Cóż..
Oczywiście liczymy, że stronę nie czeka los Wii Areny, której również byłeś administratorem o ile dobrze pamiętam.
Ależ wymyślne bzdury
. Nigdy nie byłem administratorem żadnej 'Wii Areny' - ba! Powiem więcej, nawet nie wiem co to za strona...
Jeżeli chodzi o administratowane przezemnie serwisy to nie wliczając opisywanego (NAG) były jeszcze dwa.
1. Games-Zone.pl (strone tworzyłem ponad dwa lata, sprzedałem i od tamtego momentu pod nadzorem nowego administratora najzwyczajniej upadła)
2. PHP-Fusion.pl (ok roku na stanowisku administratora, zrezygnowałem z własnej woli - tak więc coś o webmasteringu wiem, nie musisz mnie pouczac
).
O i to wszystko, nie widze tu 'Wii Aren'...
Schludnie to wygląda, ale adres strony u góry, po prawej stronie prezentuje się słabo.
Kwestia gustu, mnie sie podoba. Niedługo (zależy od przyjęcia serwisu) zmieniamy domene na NAG.COM.PL - jest już zarezerwowana, czeka na dokończenie formalności.
No i raczej miałbym obawy, czy serwis o takim charakterze ma jakiekolwiek prawo bytu.
Zapoznaj się z moim postem wyżej, a olśni Cie do jakich osób jest kierowany seriws, owszem jest to swoistego rodzaju test, czas pokaże.
Wszystko zależy od tego jak szybko znudzi się Wam tłumaczyć/przepisywać nowości z innych stron, a może wcale?
Ahh, dziękuje za dobre rady, dzięki, że już wyliczyłeś kiedy to serwis upadnie - sam bym na to nie wpadł. Licze się z tym, że newsmaną może zabraknąć chęci ale mam twarde zasady które oni znaja - jezeli bedzie jakis osobnik ktory zaniedba swoje obowiazki, odrazu dziekuje, tymbardziej, ze chetnych do pomocy nie brak - tak wiec nie martw sie prosze.
Niemniej powodzenia.
Niemniej, dziękuje.