Chciałem zaszpanować i pierwszy wyścig przejechac bez asyst - jakze się zdziwiłem, kiedy na pierwszym zakręcie wyleciałem z trasy wink.gif Mimo, ze grałem w FM1, tutaj model jazdy zdaje się byc jeszcze trudniejszy/bardziej realistyczny. Na replayach widać doskonałą pracę zawieszenia. Force Feedback daje ostro popalić (gram na MS Wheel), kazdy wyścig to walka - nie tylko z przeciwnikami, ale tez z siłami fizyki smile.gif Ale to wiadome, więc nie będę się nad tym teraz rozwodził.
Graficznie jest tak, jak się mozna było spodziewac. W zasadzie po dziesiątkach obejrzanych filmików na Necie miałem juz ostateczne wyobrazenie nt. grafy. Przesadą jest mówić, ze jest totalna lipa, bo to bzdura, ale mogło być lepiej. Najgorsze sa te ząbki na krawędziach, bardzo psują ogólne wrazenie. Ale np. odbijające się otoczenie na masce fury w czasie jazdy wygląda świetnie.
I małe objaśnienie w kwestii gameplay <--> replaye: "2xAA during 60fps gameplay, 4xAA during 30fps replays".
Myślę tez, ze mozna pobawić się w pobijanie czasów najlepszych okrązeń - ot tak, dla funu, satysfakcji, zwiększenia swojego skilla smile.gif Jak ktoś jest chętny to zapraszam
TUTAJ.