... dzień, w którym odkryłem, ze powoli acz nieuchronnie zmieniam się w deskę do prasowania był niezwykle przygnębający. to fakt, od pewnego czasu lubiałem położyć się na podłodze i obrzucić niewyprasowanymi onucami, jednak, o takim obrocie sprawy niegdy bym nie pomyślał. postanowiłem udać się do najlepszych specjalistów w dziedzinie onto i spermatogenezy. niestety ... Nepal, Parzęczewo, nawet czcigodny dr Paj Hi Wo z Koluszek rozłożył bezradnie ręce, po czym postanowił w ramach pokuty przeturlać się dnem Huang He. przez kilka dni przypuszczałem, ze długie godziny z głową w saturatorze pomogą, niestety myliłem się ... i to znacznie. zabiegi saturatorskie wzmocniły objawy mojego schorzenia. czasem budziełm się z pozycji na śród tył z rozgrzanym żelazkiem w ustach. w Pani domu wyczytałem, ze chwilowym panaceum na męki mego ciała będzie stójka w wiadrze z piraniami - pomogło, ale tylko na 20 sekund, po których straciłem na 12 tygodni świadomość. obudziłem się w składzie pralnianym na ulicy Żelazowej w Pizdochlewicach. podobna ktoś znalazł mnie w rynsztoku i omyłkowo wziął za prawdziwa prasowalnicę. nawet nie wyobrazacie sobie jak popażone miałem plecy i pośladki ... mój dramat trwa do dziś ............