Ja w ogole nie będę się odwoływać do powyższych postów bo nie lubię mędrkować o czymś o czym nie mam pojęcia.
Conk - Ty wiesz, że ja od początku byłam bardzo za Wami i mega trzymałam i trzymam za Was kciuki!
A na marginesie - nie znam nikogo, kto by pamietal jakis genialny nius, ktory pojawil sie na stronie (byl tu jeden argument, ze osoby wypowiadajace sie w tym temacie pisaly na stronie a panu komentujacemy nie zapadly w pamiec ktorykolwiek z naszych tekstow). Mimo, ze nie mam mocnych plecow zbudowanych z genialnych niusow, artykolow i recenzji (i nigdy nie rżnęłam nikogo takiego i kazdy z naszej redakcji znal swoje umiejetnosci) to wiem, że korekta jest potrzebna (jestem redaktorem gazety z innej branzy i nawet to co na stronie sie pojawia przechodzi przez 4 korekty - jasne, że to przegiecie jest, ale pozwala na zmniejszenie bledow). I ja nie pisze tego by dopieprzyc ale dlatego, ze dla mnie zarowno GO, jak i NeoGo to wielki sentyment, kilka lat wspolpracy i ludzie z ktorymi pracowalam. ot co.
wiem co to krytyka, ze moze uwierac, moze bolec sposob jej podania ale do diabla, sa tez osoby, ktore maja doswiadczenie w pewnych kwestiach i warto slychac.
btw nie zgadzam sie ze na stronie nic sie nie dzialo przez rok - mnie to boli bo pisalismy wtedy, czasami nocki sie zarywalo by dostraczac felietony a teraz wychodzi, ze byla posucha...