dzisiaj zagram drugi raz na poziomie Hell
wiec moze sie przekonam do tej gry /
recki sa w necie to co mam pisac - wkurza mnie pare rzeczy z którymi konsole maja problem, glównie chodzi i slaba jakosc obrazu (cienie sa biedne i pikselowate do bólu - migotaja i psuja caly obraz/ to samo pamietam bylo w battlefield 2 na x360 ale potem dali jakiegos patcha i naprawili to/ trawa tez ma takie dziwne filtrowanie i wyglada troche biednie, nie wszedzie ale czasem tak
/ postacie niby piekne ale tez na zblizeniach widac rozmyte tekstury / no i troche brakuje jak w Resisance troche wiecej jakis shaderków czy efektów dostepnych na nowoczesnych kartach / gra momentami wyglada jak na ps2 z duzo wieksza iloscio poligonów/
oswietlenie jest super - postacie tez (moze nie az tak bardzo przeciwnicy)
gameplay jest solidny wedlug mnie ale brak paru rzeczy jak ustawienia kamery czy troche slaby frame rate troche to psuja/
tak jak mówie glównie obrywa sie tej grze za ten Hype - jak wlaczalem konsole to mialem w glowie te 10 za grafike itd
moze jak dzisiaj zagram drugi raz bardziej sie podniece hehe
a i swietna jest ostatnia batalia gdzie jednym machnieciem miecza rozwala sie kilkanascie postaci naraz - takich akcji powinno byc cala masa
na plus jeszcze bardzo fajne szczelanie z kuszy i kierowanie wychyleniami pada szczal które leca
oczywiscie kazdy z was pewnie odbierze inaczej ta gre wiec sie nie obrazac ze pisze o takich duperelach
moze na mniejszych wyswietlaczach nawet nie bedzie tego widac - kto wie