Come
No shit. To był jeden z najgorszych koncertów w moim życiu, a już dość dużo zaliczyłem. Tak to jest jak się ktoś z chu*em na głowy zamieni i wielką gwiazdą jest. Wokalista w trakcie koncertu sobie poszedł usiąść na zaplecze, a Coma zaczęła grać swoje jedno akordowe solówki, które trwały uwaga... 15 minut
. Nie polecam.
Jak zaczniemy wypisywac jakie koncerty daja dzis/jutro w miescie i okolicach to zrobi sie dziwnie.
Własnie, szczególnie, że życie kulturalne kwitnie w większych miastach
.
Ja się tylko pokuszę o napisanie na jakie koncerty poszedłbym za KAŻDE PIENIĄDZE, bo tych na które bym poszedł nie sposób wyliczyć
. Dodam w skali od 1 do 3 possibility takich koncertów w Polsce
Beatsteaks - nie byłem na Woodstocku, chcę tego koncertu w jakimś klubie. W dodatku, mają dla mnie grać kawałki ze starych płyt! (3)
7 seconds (1)
Sick Of It All (3)
Misfits (1)
Tiger Army (1)
Rancid (1)
The Unseen (1)
Madness (2)
The Briefs (2)
Voodoo Glow Skulls (1)
Horrorpops (1)
no i koncerty, które mnie ominęły ze względu na wiek i miejsce urodzenia: Minor Threat, Ramones, The Clash, Choking Victim, Undertones, Dag Nasty, Black Flag, Operation Ivy, Cockney Rejects i wiele innych. Jak mi się kiedyś będzie masakrycznie nudziło to wypisze wszystkie na które chciałbym iść
.
No coz, tak pozostje tylko ogladac amatorskie nagrania z koncertow, ktore nadal maja poteznego powera!
Takie bootlegi mają zajedwabisty klimat. Dziękujmy Bogu, Wielkiemu Latającemu Potworowi Spagetti czy kto tam w co wierzy, za youtube i p2p, że można takie dobrodziejstwa dorwać!