0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
I tak ci się odwidzi, bo to jednak nie to. I nawet nie poruchasz.
Do tematu: nic.
Cytat: inż. windomearl w Czerwca 19, 2013, 18:49:32 pmDo tematu: nic.Rzuć robotę w korpo, bo cię wykończy.
Nie rzucaj roboty w korpo, bo człowiek- o ile nie zdycha- musi mieć jakieś wyzwania do codziennego funkcjonowania, bo inaczej dziadzieje- true story.
Ale co Ty se ujebałeś? Robota w korpo akurat ok.
Cytat: inż. windomearl w Czerwca 20, 2013, 08:16:53 amAle co Ty se ujebałeś? Robota w korpo akurat ok.Kumpel też tak mówił, a teraz do psychiatry (może psychologa?) zapier**la, bo mu psychika siada.
Zwrot podatku przyszedł
Cytat: Solid Snake 1989 w Czerwca 20, 2013, 21:30:42 pmZwrot podatku przyszedł Dobrze, że przypomniałeś. Będzie dym w US
Cytat: Kert w Czerwca 20, 2013, 21:34:07 pmCytat: Solid Snake 1989 w Czerwca 20, 2013, 21:30:42 pmZwrot podatku przyszedł Dobrze, że przypomniałeś. Będzie dym w US To kiedy składaliście PIT, że dopiero teraz przychodzi zwrot?
ja jeszcze nie dostałem
właśnie pierwszy raz od 5 lat mam zwrot i rostowski się ociąga
Cytat: s00s w Czerwca 20, 2013, 21:50:11 pmja jeszcze nie dostałem W Twoim przypadku to pewnie jeszcze przeliczają miliony
Bileciki opłacone, drugiego lipca wylot do USA.
Cytat: Straszakq w Czerwca 21, 2013, 01:16:16 amBileciki opłacone, drugiego lipca wylot do USA. kolejny wyborca PO na wylocie
Gdyby wszyscy piłkarze byli tak sympatyczni jak Łukasz Podolski, praca dziennikarza byłaby najprzyjemniejsza na świecie. Niestety, byle błazen z jakiejś Pogoni czy Stomilu nosi głowę wyżej niż ten gość. Z zapaleniem ucha, prosto od lekarza, najpierw pojechał przeprowadzić trening z dzieciakami w Płońsku (bo obiecał koledze, który obiecał koledze…), a potem dotarł na nagranie programu do Orange Sport. Prosił tylko, żebyśmy się wyrobili w 45 minut, bo z bólu nie wyrobi…Wyjątkowo fajny człowiek. Kiedyś Czesiek Michniewicz był na treningu Bayernu Monachium. Podolski go zobaczył, podszedł i mówi: - Ja cię znom! Ty trener z Polski! Ciebie wyje**li, a ty mistrza zdobyłeś!