Wzięli mnie dziś na staż za darmo...
Nakarmisz węże młodymi ptaszkami? Swoją drogą te latające szczury mają zajebiste gniazda. Na ch** znoszą gałęzie skoro jajo i tak na betonie?
Swoją drogą te latające szczury mają zajebiste gniazda. Na ch** znoszą gałęzie skoro jajo i tak na betonie?
Bo to dla ozdoby jest. To jak dywan w pokoju - na ch** Ci dywan jak chodzisz w kapciach?
Cytat: Master_666 w Kwietnia 13, 2013, 10:55:56 amBo to dla ozdoby jest. To jak dywan w pokoju - na ch** Ci dywan jak chodzisz w kapciach?Nie wiem. Nie mam dywanu.
Kiedyś jakiś użytkownik zrobił zdjęcie jakiegoś potwora na balkonie pamiętacie ?
Hello, After a careful investigation of your account closure, we have agreed to remove the permanent suspension of your account from the World of Warcraft servers. This change has already been put into effect, and your account should again be available for play. We have also removed your recurring subscription details from the account; you will not be billed again on this card unless you enter the details again manually. Once the current subscription is over, if no further payment details are added, your account will become frozen If you have any additional questions or concerns, please reply to this ticket and we'll get back to you as soon as possible. Farewell and I hope you have a great day. Regards, Etteainwere English Game Master Team Blizzard Europe
Teraz pewnie ma szansę się odegrać, skoro Master wrzucił nick typa z Blizz, który badał jego sprawę. Wystarczy print screen
Same here. Siostra ze szwagrem przyjechali dziś ze Śląska na swoich motocyklach, polataliśmy po okolicy, a potem grill. Pięknie jest.