Trzeba się dobrze zakręcić i mieć parę lat praktyki jako magazynier bo sporo się teraz otwiera firm a ludzi z doświadczeniem mało i akurat mi się trafiło
jestem takim zwyklym kolesiem co struga slupa, ale cwicze zeby pewnego dnia zrobic z tego sztuke"
Cytat: s00s w Października 22, 2015, 20:25:41 pmCytat: s00s w Października 22, 2015, 18:41:22 pmnapawa, ale trenejro nie gra Spoiler (kliknij, by wyświetlić/ukryć)lech Spoiler (kliknij, by wyświetlić/ukryć)na wyjeździeSpoiler (kliknij, by wyświetlić/ukryć)jako pierwszySpoiler (kliknij, by wyświetlić/ukryć)strzela bramkę fajnie, a w niedziele MOCNY wpie**ol
Cytat: s00s w Października 22, 2015, 18:41:22 pmnapawa, ale trenejro nie gra Spoiler (kliknij, by wyświetlić/ukryć)lech Spoiler (kliknij, by wyświetlić/ukryć)na wyjeździeSpoiler (kliknij, by wyświetlić/ukryć)jako pierwszySpoiler (kliknij, by wyświetlić/ukryć)strzela bramkę
napawa, ale trenejro nie gra
Jadę na pewno! http://www.antyradio.pl/Newsy/Rock-News/Iron-Maiden-ponownie-zagra-w-Polsce-4750
WTF, Iron Maiden wydał nową płytę 1.5 miecha temu, a ja nic na ten temat nie wiem...
Na rowerze jeździł
Serio....tak ciebie rajcuje piłka latynoamerynaksnska?
Jaram sie. Własnie odebrałem zaproszenia - miejscówki w 9 rzędzie blisko murawy. Da radę oglądać bez lornetki
Zajebista ochota na granie Tyle świetnych gier na mnie czeka, że najbliższe miesiące będą wyborne.
Cytat: Ryo w Listopada 19, 2015, 11:55:09 amZajebista ochota na granie Tyle świetnych gier na mnie czeka, że najbliższe miesiące będą wyborne.Zazdro bo ja mam totalny zapierdol i w ostatnim czasie ciezko znalezc chwile dla siebie Paradoksalnie w pracy mam najwieksze luzy
Zajebista ochota na granie
W robocie wszystko ok? Być może na dniach zgarne nowa prace jako fizjoterapeuta.
I mam jedno rozgrzebane a juz mysle w co kolejne bede gral
Ja to bloodborne to najchetniej bym pozyczyl od kogos, bo boje sie ze kupie i bedzie dupa ;p
Jak uda mi się kupić ten zestaw w Biedronce, to będę miał na sprzedaż Bloodborne.