Odkrycie, że PC + pad + emulator dowolnej konsoli = dowolna konsola ze wszystkimi grami. KOZACKO. Odkryłem to dopiero teraz bo nigdy wcześniej nie miałem pada do komputeru.
Chyba nabawiłbym sie nerwicy jakbym miał grać w te wszystkie wolno działające gry na emulatorze w dodatku większość to pikseloza(zwlaszcza 2d) .
A jest w ogóle jakiś działający emulator ps2?
w dodatku większość to pikseloza(zwlaszcza 2d) .
A masz jakieś fajne stronki z tutorialami i poradami? Też bym się chciał w to pobawić. Bo Chrono Cross dalej mi gdzieś siedzi w dwunastnicy, i to od lat.
Tak to z emulacja jest. Najlepsze i tak były pogłoski (po premierze sprzętu Sony), że da się emulować w pełni PS3 na PC - i to wcale nie jakiś specjalnie mocnych.
Na szczęście większość gier (szczególnie tych z poprzedniej generacji) zyskuje sporo na emulacji:Spoiler (kliknij, by wyświetlić/ukryć)
Cytat: wojteq w Maja 25, 2010, 15:53:03 pmOdkrycie, że PC + pad + emulator dowolnej konsoli = dowolna konsola ze wszystkimi grami. KOZACKO. Odkryłem to dopiero teraz bo nigdy wcześniej nie miałem pada do komputeru. Czy dowolna to bym nie powiedział, Emulacja Playstation 2 dalej idzie jak krew z nosa Wiem coś o tym bo za pierwszym razem grałem w God Of War 1 na nim gra chodziła dwukrotnie wolniej, i dodatkowo wykrzaczała się przy ostatniej z Aresem
Jara mnie występ Bonobo w sierpniu w Katowicach.
24 lipca w Gdańsku w klubie Centrum Stocznia Gdańska (CSG), wystąpi legendarny Dj Shadow! Artysta zagra w ramach europejskiej trasy koncertowej, która rozpocznie się w lipcu tego roku. Więcej informacji podamy już wkrótce.
Ja korzystam z JDownloadera i żadnych problemów nie ma. Wklepujesz linki, klikasz start i pobiera do wyznaczonego folderu.
Hmmm... Spełnia wszystko to co chcę. Ściąga ze wszystkich serwerów, można go zajebiście poustawiać, prędkość ściągania większa niż na przeglądarkach. Nie widzę rzeczy, którą mógłbym tu usprawnić.
Cytat: svonston w Maja 28, 2010, 23:14:35 pmJa korzystam z JDownloadera i żadnych problemów nie ma. Wklepujesz linki, klikasz start i pobiera do wyznaczonego folderu.Nie trzeba czekać na swoją kolejkę nie posiadając konta premium?
Mozna takze ustawic, zeby sam rozlaczal neta i sie na nowo laczyl i wtedy nie musisz czekac 15minut