Zaczynamy od poniedziałku. Mam nadzieję na stałą ekipę!
Na prawdę multi w Bf3 tak ssie??
NIC!!!
Może się podobać nastolatką,
Real A co to kur** jest?
Cytat: CancerPL w Listopada 18, 2011, 13:43:43 pmReal A co to kur** jest?Nie, błagam tylko nie wylatujcie teraz Barca ELOOOO, Real Chuuuuuuj. Zajebiście że coś takiego dodali. Którykolwiek z dużych klubów by tak zrobił to też bym się cieszył.
Cytat: el becetol w Sierpnia 29, 2011, 09:55:07 amCytat: Lupi w Sierpnia 29, 2011, 08:43:10 amOgólnie rzecz biorąc, po roku mieszkania w nowych blokach, ciężko nie mieć wszystkich odpowiedzialnych za remonty za totalnych kur** baranów mających w poważaniu innych ludzi. Dlatego remonty robi się samemu. Ja walcze z kuchnią akurat i to od zera. Nie trzeba jakiś buców do mieszkania wpuszczać, do tego sporo się uczysz no i jest spora satysfakcja. Nie mówiąc o tym że wychodzi sporo taniej. Eee?Pewne rzeczy można zrobić, ale nie powiesz mi, że położysz panele albo płytki tak dobrze jak gość, który to robi od 20 lat. Albo wymiana instalacji elektrycznej, wodnej i ogólnie pojętych rur. Meble poustawiać i sprzęty podłączyć można, ale DIY ma granice.
Cytat: Lupi w Sierpnia 29, 2011, 08:43:10 amOgólnie rzecz biorąc, po roku mieszkania w nowych blokach, ciężko nie mieć wszystkich odpowiedzialnych za remonty za totalnych kur** baranów mających w poważaniu innych ludzi. Dlatego remonty robi się samemu. Ja walcze z kuchnią akurat i to od zera. Nie trzeba jakiś buców do mieszkania wpuszczać, do tego sporo się uczysz no i jest spora satysfakcja. Nie mówiąc o tym że wychodzi sporo taniej.
Ogólnie rzecz biorąc, po roku mieszkania w nowych blokach, ciężko nie mieć wszystkich odpowiedzialnych za remonty za totalnych kur** baranów mających w poważaniu innych ludzi.
Daję plusa mimo ataku koloru różowego na moje oczy.
A robiłem z teściem w weekendy
Napawa mnie optymizmem, że przesunąłem granice dla swojego DIY.
Cytat: Ogur w Grudnia 11, 2011, 22:35:05 pmDaję plusa mimo ataku koloru różowego na moje oczy. poza tym to nie różowy tylko lawendowy
Ja bym kupił. Nawet kilka - z dwie dla siebie i dla znajomych. Co do zwycięzcy, wiesz jak to jest. Może się podobać nastolatką, to plus gitara combo, jako taki utwór i już:a za tym wymagane SMS, albo, ja wiem, może to siostrzeniec dyrektora stacji....
lody na zimę? nie tędy droga..
Cytat: Ciapkas w Sierpnia 29, 2011, 10:14:12 amCytat: el becetol w Sierpnia 29, 2011, 09:55:07 amCytat: Lupi w Sierpnia 29, 2011, 08:43:10 amOgólnie rzecz biorąc, po roku mieszkania w nowych blokach, ciężko nie mieć wszystkich odpowiedzialnych za remonty za totalnych kur** baranów mających w poważaniu innych ludzi. Dlatego remonty robi się samemu. Ja walcze z kuchnią akurat i to od zera. Nie trzeba jakiś buców do mieszkania wpuszczać, do tego sporo się uczysz no i jest spora satysfakcja. Nie mówiąc o tym że wychodzi sporo taniej. Eee?Pewne rzeczy można zrobić, ale nie powiesz mi, że położysz panele albo płytki tak dobrze jak gość, który to robi od 20 lat. Albo wymiana instalacji elektrycznej, wodnej i ogólnie pojętych rur. Meble poustawiać i sprzęty podłączyć można, ale DIY ma granice.Napawa mnie optymizmem, że przesunąłem granice dla swojego DIY.
Kurcze, dom jednorodzinny masz, a ciasno jak w kawalerce 30 m2. Ogolnie zazdroszcze i chalupy i umiejetnosci, ale CZEMU TAK CIASNO WSZEDZIE.