No coz, jak zauwazyliscie udalo mi sie na chwile oderwac od Gears of War zeby zakosztowac Call of Duty 3 no i jak to czasami bywa jak cos smakuje to nie mozna przestac sie opychac
Tak wlasnie jest z CoD3. Za soba mam 4 misje i kazda z nich jest o niebo lepsza niz misje w CoD2. Na polu bitwy dzieje sie tak wiele ze naprawde momentami nie wiadomo kto z kim i do kogo strzela. Naprawde klimat wojny wylewa sie z tej gry w kazdy mozliwy sposob, od dzwiekow, swietnej muzyki, slicznej grafiki po akcje w jakiej mozemy uczestniczyc. Wlasnie jestem po obejzeniu video recenzji Resistance Fall of Man na PS3 i moze ja jestem slepy albo tak mi sie tylko wydaje, ale w mojej opini to CoD3 wyglada nawet lepiej niz ta gra. Wiecej napisze wam na temat CoD3 jak juz wiecej pogram, ale uwierzcie mi gra naprawde warta waszych pieniazkow i waszego czasu. Moim zdaniem najlepszy Call of Duty ever a tym samym najlepsza gra o tematyce wojennej. Poziej dam filmik z jakiegos levelu
filmików jest masa w HD wiec nie rozumiem po co Red ma sobie robic kłopot
polecam videoreview na gametrailers - cos pieknego... grafa momentami wyglada lepiej dla mnie nic GoW.
Co do filmikow to dla mnie zaden klopot i z przyjemnoscia cos zapodam, wiem ze jest masa filmow w HD zarowno z CoD3 jak i Gears Of War, ale na YouTube dalem dwa filmy z gameplayu z Gearsow i ciagle ludzie prosza o wiecej, wiesz takie to swojsckie jak sie nagra cos lipna, uszkodzona cyfrowka
Co do grafiki to co prawda jest naprawde sliczna, lepsza niz w CoD2 ale z gersami to nistety (bardzo bym chcial zeby tak bylo) konkurowac nie moze. Ale jedna rzeacz mnie zabil trawa i drzewa, tak swietnych drzewek to juz dawno nie widzialem, skladaja sie z stek malutkich pojedynczych listkow a kazdy z nich powiewa inaczej na wietrze, normalnie rewelka. Takie male gowienko a tak cieszy