Crasch, bez przesady, kabel chyba sobie potrafisz wybrać?
Nie wiem jaki masz telewizor, to nie wiem jaki kabel potrzebujesz.
Jedna uwaga: kupisz RGB - zapomnij o HD.
Kabel umiem sobie wybrać, ale nie mam pojęcia jaki będzie odpowiedni... Dlatego pytam. Byłbym wdzięczny za link, do TV CRT (kineskop).
Ps. ta uwaga mnie rozbawiła
Opublikowane: Styczeń 12, 2008, 18:20:37
Okej poszperałem i nie wiem czy to będzie ok? I czy będzie istotne gdzie podłącze obraz (S-video czy RGB)? Jak już podłącze odpowiednim kablem do wzmaka?
http://www.ultima.pl/Kabel_RGB_S_video_MX367_Piranha/i4298/Aha mam jeszcze jedno pytanie, otóż mam problemy z graniem w necie poprzez X0 w trzech grach.
- Project Gotham Racing 3 (znajduje zawsze parę gier ale jak próbuje się połączyć prawie zawsze wyskakuje komunikat 'Unnable to communicate with all players')
- Call Of Duty 3 (sporo serwów znajduje ale nigdy nie mogę dołączyć gry, często jakieś komunikaty)
- Forza Motorsport 2 (znajduję gry ale dopiero tylko raz mi się udało dołączyć do gry a tak to zawsze komunikat, że gra została albo zamknięta albo nie ma miejsc a jak biorę ponowne wyszukiwane to jest i są miejsca! Dodam, że jak sam zakładam serw i zapraszam znajomego to bez problemu się dołącza i gramy)
Trochę mnie to już denerwuję więc napisałem, bo to zapewne coś związanego z netem (jestem w jakby sieci osiedlowej) czy to chodzi o jakieś zamknięte porty? Jakie? I co muszę podać Adminowi sieci by je mi odblokował prócz samych numerów portów? MAC?