Witam,
Jako, ze jutro
bede mial X360 premium (no i wczesniej juz kupiony z ta mysla Acer 1916Ws:) 19" ) oczywiscie zamierzam zarejestrowac live'a (btw. bede pewnie w pgr3 25.12 dostepny) - teraz pytanie, ktore juz jest walkowane, ale jednak chcialbym by ktos to wytlumaczyl po raz ostatni, tym bardziej ze jedno takie pytanie juz sie tu pojawilo a mam jeszcze kilka innych:
- Czy rejestrujac Live! na adres angielski mam mozliwosc :
1. aktualizacji czlonkostwa w Gold przez kupony z Allegro?
2. aktualizacji microsoft points przez kupony/kody z Allegro?
3. przerejestrowania (lub zarejestrowania ponownie) na adres polski, gdy juz bedzie taka mozliwosc?
4. grac z ludzmi z PL? (polacy na headsecie;p )
5. Czy moze lepiej zarejestrowac Live! np. na niemcy czy USA?
Jak radzicie? Nie chce popelnic bledu, konsolka troche kosztuje i jakos nie bawi mnie pozniej kombinowanie z Live'em
6. jak jest z laczem na Live! ? Jesli mam 3mbit download to wyciagne takie transfery przy pobieraniu demek?
7.Ma ktos Marble Blast Ultra z XBox Live Arcade? Swego czasu zagrywalem sie w Marble Blast Gold na PC i Monkey Ball'e na PS2... a z tego co widze wersja Ultra jest conajmniej ciekawa
8. Jak jest z ladowaniem baterii do Wireless Gamepad'a ? Sa baterie w zestawie?
9. czy w zestawie jest kabel do polaczenia XO z PC (w sieciowke) ?
10. Czy Kameo jest naprawde tak dobre jak mowia?
Szczerze, po TDU wlasnie na ten tytul sie najbardziej czaje ;] GoW poki co mnie nie ciagnie, choc kto wie co sie stanie jak zobacze ten tytul w akcji (jest demko na live?)
Pytam, bo jak czegos nie mam to od razu skocze do MM jeszcze dokupic co trzeba zeby nie bylo jutro niespodzianki typu nie ma baterii czy jakiegos kabla:D
Tak czy inaczej, bylem zatwardzialym fanem Sony, zmienilem zdanie i definitywnie jestem za XO, moim skromnym zdaniem Sony moze miec DUZY problem by z XO wygrac .
BTW. Prowadze duze radio i portal internetowy (twojaidea.pl - zapraszam:) ) - jutro od 11 do 13 sporo plytek do wygrania bedzie, ponadto jak juz widzicie podjelismy wspolprace z GameOnly, spodziewajcie sie audycji o grach a takze turniejow na Live! ... na zywo w radiu to raz, a dwa - mysle ze niebawem po prostu - z nagrodami
Wkrotce wiecej info na temat:)