cos ta strona EA nawala bo blad mi wyskakuje przy szukaniu wlasnych vidow jezeli sie da to poszukaj filmow z PS3 - nazwa uzytkownika: purePwnerer. Mi jakis blad z ciasteczkami przy loginie wyskakuje (i to na dwoch kompach)
No właśnie, sam miałem problemy ze stroną EA Skate.
Otóż, jeżeli ktoś się zarejestrował na EA i podlinkował swoje konto do gamertaga i wyczekuje linka aktywacyjnego to najpewniej znajdzie on się w folderze SPAM w Twojej skrzynce odbiorczej, bynajmniej ja tak miałem. Ok email aktywacyjny do mnie doszedł, byłem podlinkowany do mojego GT ale wbijam na EA Skate i wybieram USA (!!), bo to jest pełna strona Skate'a, na polskiej nie mamy takich możliwości, a raczej żadnych nie mamy
. I pojawia się kolejny problem z logowaniem w dziale Reel, jak się okazało nie działa ono na FireFoxie, przesiadłem się na IE i zalogowałem się bez problemowo - i to chyba Ci powinno pomóc Blach0r, reasumując jeżeli ktoś chcę korzystać z internetowych możliwości skatea przy swoim PC to musi:
Wszystko robić w Internet Explorer
- zarejestrować się na EA.com
- podlinkować swój GT do konta EA (w opcjach profilu) i odebrać email aktywacyjny który trafi do spamu
- wbić na skate.ea.com -> USA (!!)
- wybrać z menu Reel i tam już wszystko jest, teraz wystarczy się zalogować
Trochę się rozpisałem, ale warto to napisać, bo wieeeeelu ma z tym sajtem problemy.
Niestety nie znalazło mi takiego użytkownika co podałeś ;/