Gad, bo to glupi pomysl byl dla wlasnych tutulow taka niezdrowa konkurencje budowac . A tak BTW masz może trylogię IV, V, VI Star Warsów, bo szukam potwierdzenia opinii z N+, a wyglądasz mi na fana ?
Konkurencji nie budowalem, poprostu kupilem B3 zachecony reklamami w tv, ocenami w serwiasach i waszymi wypowiedzami na tym forum, a przy okazji kupilem tez FFX bo w miare tania byla. I coz, narazie B3 dla mnie nie istnieje.
Jesli chodzi Ci o to ostatnie wydanie Star Wars na DVD to mam.
Niestety nie orginalne, ale przegrywane z orginalu. Niestety bez polish subtitles, bo jestem w England wlasnie i przegralem sobie od mojego szefa ktory niedawno to kupil. O wrazeniach tez mi ciezko cokolwiek powiedziec, bo jeszcze tego nie ogladalem. Nie mam czasu za bardzo teraz. Poprostu chcialem to miec i tyle.
PS. Ja tez mialbym pytanko do Ciebie. Grales w "Star Wars: Starfighter"? Bo tu moge to kupic w rozsadnej cenie, ale wlasciwie nie wiem czy warto. Czytalem recke na GO i chyba 6 dostalo, w PE z tego co pamietam 7, a tutaj jakas gazetka dala nawet 9. Takze lekko zdezorientowany jestem.