" inaczej pewnie i inne sklepy podziękowały by blurayowi"
Trudno byłoby tutaj mu podziękowac, skoro najzwyczajniej w świecie jest na nim więcej tytułów dostępnych... oj to musi boleć
Boom! Headshot! Anonimowy został trafiony i zatopiony. Ostatnio sobie sprawdzałem ilość filmów na obu formatach. Prawda jest taka że HD DVD wypada blado. Sad but True.
Boom! Headshot! Anonimowy został trafiony i zatopiony.
Bo się spuścisz. Jak zwykle zresztą szczytujesz przy byle ploteczce i fałszywym gówienku na korzyść PS3.
Kiepsko sprawdzałeś:
W tym momencie jest:
346 filmów na HDDVD
378 filmów na Bluray w tym już 30 nie produkowanych więcej filmów od Paramount i 3 od DreamWorks
(czyli pozostaje 345)!
Blado to wypada jak zwykle twoja wiedza.PS. Wiem że lubisz strzały ale nie palnij sobie w łeb przypadkiem kiedyś.... Albo się nie utop.
@LoNdEk
Tego sprostowania nie było jak pisałem.
("Kmart: We're Purple Fri Nov 02, 2007 at 09:00 AM ET")
Tym niemniej to oświadczenie może po prostu znaczyć że z odtwarzaczy Bluray nadal (bo przecież cały czas sprzedają) będzie dostępne tylko PS3.
PS3 będą nadal sprzedawać - ale jak pisałem chodzi o
stacjonarne odtwarzacze.
Tak samo jak w stacjonarnych pomijana jest PS3 i przystawka do X360.
It wasn't immediately clear whether the retailer's statement meant it planned to stock stand-alone Blu-ray players alongside the Toshiba deck, but as we've previously reported, the chain already sells the Blu-ray enabled PlayStation 3 in its gaming department.
jak wejdziesz na stronę Kmart i sprawdzisz co sprzedają z Bluray'a to jest tylko PS3, a w HDDVD są 2 stacjonarne odtwarzacze.
Zobaczymy jak to będzie wyglądać w praktyce...
---
Hmm, let's see. $400 for a PS3 that does not play PS2 games or $500-600 for a PS3 that only plays some PS2 games. All PS3s being very expensive DVD players. OR, $100 for an HD DVD player. Hmm, history tells us the cheaper hardware wins. Plus the fact that Sony is trying to push another craptacular, proprietary format (so they can sell the licensing). This is huge for HD DVD. Like many of us, Sony has had broken products and promises (free upgrades that nerver happen) and will not buy Sony products ever again. Go back to your SDF crap web site and keep the lies there! We'll be enjoying our affordable HD expereince now!
Tu chodziło najprawdopodobniej o to że standard Bluray (w przeciwieństwie do HDDVD) nie wymaga wstecznej kompatybilności z DVD.Narazie Sony obiecuje że nic podobnego nie zrobi
(a obiecywało już sporo
)
Tak więc zakładając hipotetyczną sytułację że Bluray wygrywa i przejmuje rynek; to odtwarzacze Bluray mogą porzucić wsparcie dla płyt DVD - Sony nie miało by nic przeciwko temu abyś kupił wszystkie płyty raz jeszcze.
Ponadto takie odtwarzacze Bluray byłyby tańsze - nie ma wtedy potrzeby dwóch laserów.
(w HDDVD jest jeden - dużo dużo taniej jak widać po obecnych cenach odtwarzaczy HDDVD)
miałbyś model droższy ze 100% kompatybilnością i tańszy bez DVD.
A później tylko gorszy. Jak z PS3
Opublikowane: Listopad 02, 2007, 19:17:30
"Sad to jest sprzedaż PS3"
Sad to jest to że, wystarczyła ta twoim zdaniem "sad" sprzedaż aby hd-dvd ssało Blu-Ray'owi
Sprzedaż stacjonarnych Blu-rayów śsie HDDVD'owi.
Sytułację BR ratuje jedynie PS3 - gdyby nie ci wygłodniali gracze byłoby już dawno po Blurayu....
A i tak co to jest za przewaga - nie ma nawet 2:1 w sprzedawanych płytach - i to przy tak rozśmieszająco małych sprzedanych ilościach.
"Możecie się dalej pocieszać i wymieniać między sobą te wyrwane z d. procenciki, a tymczasem"
Tak Tak Anonimowy tylko twoje linki nie są z d... i tyko te które pokazują, tylko Twoją ultymatywną prawdziwą prawdę, byle tylko nie pokazywac tam gdzie jest dobra sprzedaż ps3 lub BD, a każdy kto się odważy ten kłamca ;/
Dawaj dawaj te pozytywne - może nic nie ma poza ściemami i pustymi obiecankami.
Nie zapomnij poprzeć linkami - bo jakoś dużo gadasz a jak przyjdzie do faktów to cieńko przędziesz.
"Całe szczęście że obóz Blu-ray ma kasę"
I dzięki Bogu że człowiek nie jest skazany na hd dvd
Bo się popłaczę - gdyby tylko ten HDDVD nogi nie podłożył wspaniałemu Blurayowi cieszylibyśmy się już Rajem na Ziemi.
" inaczej pewnie i inne sklepy podziękowały by blurayowi"
Trudno byłoby tutaj mu podziękowac, skoro najzwyczajniej w świecie jest na nim więcej tytułów dostępnych... oj to musi boleć
Całe 10% więcej wydanych (
378 vs 346) a jak zdasz sobie sprawę że filmów Paramount i DreamWorks ( 30 + 3 ) Bluray już nie dostaje do sprzedaży i zostały tylko resztki egzemplaży w koszach z używanymi filmami
to o JEDEN MNIEJhttp://www.blu-raystats.com/index.phphttp://www.hddvdstats.com/index.phpAle może moje linki są z d... co VaaKo?
[ironia]Ja bzdury zresztą często gadam
- ostatnio plotłem o odtwarzaczach HDDVD poniżej 100$ w 2009 roku a są już dziś w 2007! (chociaż pocieszam się że to czasowa oferta). [/ironia]
Dawaj swoje - te z prawdziwszą prawdą - nawet jak z będą z bluray.com to przynajmniej Marcepan
cię poprze (tak jak przed chwilą - nieważne że bzdura ważne że PS3/Bluray jest dobre!) tekstami w stylu:
Tu masz fakty!
bo jaka jest prawda to każdy wie i widzi.
no i oczywiście:
Sad but True.