Tak... gonia... a wedlug mnie to juz maja przewage moralna!!!.
Jak dlugo koledzy bedzecie uwzgledniac PS3 jako odtwarzacz BLU-RAY(bardzo dobry). Przeciez to TOSTER ewentualnie CHLEBAK...
Wystarczy tylko przez chwile tak po "chlopsku" pomyslec... majac takie pudlo bezuzteczne w domu lepiej poleciec do sklepu i kupic teeee HD-DVD co daja do filmow(juz nie dlugo).
Pytam sie za Anonimowym... jak dlugo sprzedaz PS3 bedzie jeszcze ciagnac sprzedaz odtwarzaczy HD. W koncu przewiduja ze do konca marca opchna ponad 10mln. konsol. To niemoralne.
STANOWCZO MOWIMY NIE - takim praktyka. Niech Sony zacznie sprzedaz PS3 z zablokowana funkacja odtwarzania filmow HD bo w takim tepie do konca 2008 bedzie ponad 25mln konsol w domach... to absurdalne co oni wyrabiaja.
PRECZ Z NIEUCZCIWA KONKURENCJA!!! PRECZ Z BLU-RAY!!! PRECZ Z PRECZEM.
A tu anonimowy to mnie zabiles... inteligencja? sam nie wiem... hehehe
O to twoja "dane"...
Od początku:
BD-60% HDD-40%
Ten rok:
BD-64% HDD-36% CO DOBITNIE POKAZUJE ZE TENDENCJA JEST ZWYZKOWA DLA BLU-RAY
a na koniec.... to juz przebiles nawet dane z MADAGASKARU(ooo dzieki ci za to-dlugo czekalem)
Ten tydzień
BD-55% HDD-45% hahahaha TYDZIEN... jeszcze raz powtorze to TYDZIEN... juz mniejsza o to czy to TYDZIEN z ALBANI czy z NEPALU czy moze nawet z USA ale stary przyjacielu;) ja szukam zony z takim optymizmem
zeby z TYGODNIA wyciagnac daleko idace wnioski o tym ze KONIEC JEST JUZ BLISKI.
Ciebie by nawet do naszego New World Order nie przyjeli... za dobry jestes w manipulowaniu danymi hahaha
Po przeanalizowaniu TWOICH "danych" stwierdzam(w koncu pokazales ze jest tendencja zwyzkowa)
CZAS DZIALA NA KORZYSC FORMATU BLU-RAYps. zauwazyliscie ze w zestawieniu zeczy jakie HAMBIKSY chca poid gwiazdke jest WII i PS3 a niema X360... ja twierdze ze to przez awaryjnosc... i brak wbudowanego odtwarzacz HD.