hehe. No może i macie rację
ale jak mówiłem wcześniej najbardziej martwi mnie to że za kilka miesięcy mogę nie dostać tytułów na których najbardziej mi zależy. Już teraz są braki a co będzie później. Na allegro kupię sobie kilka gier ale tych "mniej ważnych".
Tworzę listę gier "musthave" bo jak napisałem wcześniej chcę pograć w gry "kultowe" a tym samym dysponować grami z różnych półęk. Chodzi mi o strzelanki,bijatyki,wyścigi,sportowe,przygodowe,rpg i zręcznościówki
na liście znalazły się takie tytuły jak:
1) Dragonball Z Budokai : Tenkaichi 3
2)Jak and Daxter
3)Devil May Cry (brak)
4)Devil May Cry 3
5)God of War
6)Fahrenheit (brak)
7)Final Fantasy X
8)Shadow of the Colossus (brak)
9)Metal Gear Solid 3: Subsistence (brak)
10)God of War II
11)Jak II Renegade(brak)
To są właśnie te gry... napewno bedą mnie one sporo kosztowały ale jestem pewien że nie będę żałował żadnej wydanej na nie złotówki
ale jak sami widzicie 5/11 jest niedostępnych do kupienia na ultimie i w empiku. Najbardziej martwi mnie brak Shadow of the Colossus bo to gra dla której praktycznie chcę kupić czarnulkę ^^ a tej gry nie ma poprostu nigdzie... jedynie na allegro ale wolałbym ją pozyskać w inny sposób
Cieszę się że temat trochę ruszył bo mam się kogo poradzić
Trochę zarobię przez czerwiec,lipiec i sierpień i akurat będzie na gry, może brat do niektórych dorzuci
Oprócz w/w tytułów mam jeszcze kilka na oku. Stąd też mam do was kilka pytań.
Jaką część PES wybrać? 2008? FIFA odpada bo na PC sie nieraz roczarowałem a wątpię żeby na PS2 było lepiej
Z innego tematu na forum wyczytałem że warto zakupić grę Burnout. Którą część proponujecie? Na ultimie jest Burnout 3: Takedown - platinum za niską cenę. warto? Może jeszcze jakaś samochodówka?
Czy oprócz FF X kupować jeszcze jakąś? Na forum wyczytałem że XII jest słaba ale jest jeszcze X-2.
Ktoś tu wspomniał o ICO ( Snake_Plissken) podobno sprzedawali ją w zestanie z Shadow of the Colossus można gdzieś taki zestaw jeszcze dostać? i Czy w ogólę mogę liczyć że w takich sklepach jak MM,empik Saturn itp to dostanę
Może też spróbuje swoich sił w Prince of Persia bo nie miałem przyjemności grać na piecu.
Mam nadzieję że udało mi się wybrać te najważniejsze i najbardziej rozpoznawalne tytuły ^^
praca,sprzedaż gier na PC i może jakoś na to uzbieram
wiem że jest temat odnosnie jakie gry wybrać ale skoro tutaj się wypowiadam to odrazu zawarłem pytania.