przymierzam sie do kupna ps3 i mam takie pytanie.. czy na konsoli można normlanie przeglądać net "jak na pc", jaka jest tam przeglądarka?? .Słyszałem też że można normalnie zainstalować linuxa i wtedy można mieć gg itd itd jak na zwykłym blaszaku. Trzeba bardzo kombinować żeby zainstalować linuxa, czy wkładamy płytke i sie boootuje i instaluje....(?)
ps.dowolna klawa i mycha pod usb pasuje ?
przegląać można z tym że...jest to mega nie komfortowe, ok do przejrzenia onetu czy tam poczty może być ( w ostateczności youtube), ale jeśli marzy ci się hasanie jak na kompie..odpuść, zamula, często się zawiesza itp, nie wiem jak jest po zainstalowaniu linuxa bo go nie mam (za dużo miejsca by mi zajął), ale ta systemowa to odpada.
A jak już jesteśmy przy przeglądarce to miałem baaardzo ciekawą i nie przyjemną sytuację, oglądałem strony na których bootoją się filmiki i nagle...bach niebieski ekran, konsola się resetuje i mam defaultowe ustawienia w konsoli, muszę od nowa użytkowników ustawiać (zakładać konta na PSN)...tak więc z przeglądarką ostrożnie.
Czy każda klawa i mycha działają...nie wiem, ale na pewno większość.
Jasne , że możesz. Teraz tylko wszelakie pudelki i inne sympatie, stać będą otworem -mój znajomy nawet forum moduje na PS3. Nawet na DS3 sprawnie to idzie - przeskoki w odpowiednie pola.
To teraz ja. Może być tak, że konsola nie odczyta trofeum (zapewne tak, ale chyba nie powinno się tak dziać, przynajmniej mi na kilkaset dzbanów nic takiego brzydkiego się nie działo, a tu bach - bynajmniej nie Jan Sebastian).
http://www.neogo.pl/forum/index.php?topic=9000.285
Sprawa nieco bardziej szczegółowo w temacie powyżej przedstawiona.
hmmm albo czegoś nie zrobiłeś, albo trzeba było poczekać trochę dłużej, może by wpadł..a jak nie to próbuj jeszcze raz.
Choć też miałem taki przypadek w GTA4, na multi mi nie zalicza trofeów (ale to pewnie wina zje*anego multi w tej grze, w singlu mam wszystkie).