Cytat: LoNdEk w Listopada 06, 2007, 18:20:00 pmnie ma za co, ale na twoim miejscu bym troszke jeszcze poczekal, pewnie pojawi sie w koncu jakis kabel VGA od Sony albo jakiegos producenta thirdparty, w koncu jest wsparcie Linuxa wiec i kabel sie pojawi, w sumie dziwne ze jeszcze zadnego nie ma...PS3 VGA nie obsługuje to i kabel się nie pojawi.Nie wiem co to za nowa moda, żeby konsolę do monitora podłączać
nie ma za co, ale na twoim miejscu bym troszke jeszcze poczekal, pewnie pojawi sie w koncu jakis kabel VGA od Sony albo jakiegos producenta thirdparty, w koncu jest wsparcie Linuxa wiec i kabel sie pojawi, w sumie dziwne ze jeszcze zadnego nie ma...
http://www.allegro.pl/item263495554_kabel_hdmi_dvi_2m_super_jakosc_video_play_.html
Cytujhttp://www.allegro.pl/item263495554_kabel_hdmi_dvi_2m_super_jakosc_video_play_.html co wy na to? ;>
nie wiem ;/
Chinchami
HDMI przesyła dźwięk do TV ale do monitora to nie wiem.
W HDMI idzie audio i video, ale już w DVI tylko video, więc chyba logiczne, że kiedy podłączamy HDMI>DVI dźwięk musi iść osobno - w tym przypadku chinchami ze standardowego kabla, ale optykiem prosto do dekodera.
Oczywiście, tylko pewnie przepłacisz
Cytat: Iras w Listopada 11, 2007, 21:50:32 pmOczywiście, tylko pewnie przepłacisz Nie jest pewne ze kabel ktory kupi zadziala. Ja posepilem na kabel hdmi(jakas noname w vobisie i gubil obraz) i kupowalem 2 razy(drugi oficjalny sony i jest git)
Cytat: A-n w Listopada 11, 2007, 22:15:19 pmCytat: Iras w Listopada 11, 2007, 21:50:32 pmOczywiście, tylko pewnie przepłacisz Nie jest pewne ze kabel ktory kupi zadziala. Ja posepilem na kabel hdmi(jakas noname w vobisie i gubil obraz) i kupowalem 2 razy(drugi oficjalny sony i jest git)gdzie kupiłeś ten drugi?
Cytat: cappo w Listopada 11, 2007, 22:16:20 pmCytat: A-n w Listopada 11, 2007, 22:15:19 pmCytat: Iras w Listopada 11, 2007, 21:50:32 pmOczywiście, tylko pewnie przepłacisz Nie jest pewne ze kabel ktory kupi zadziala. Ja posepilem na kabel hdmi(jakas noname w vobisie i gubil obraz) i kupowalem 2 razy(drugi oficjalny sony i jest git)gdzie kupiłeś ten drugi?Dopadlem w Empiku. Troche to dziwne - w Saturnie i MM pelno componentow Sony ale hdmi to juz jakies Big Beny tylko i to za cene nizsza o 10 pln od sony(89pln)...
i czy ten dysk nie jest na serial ata
Parę lamerskich pytań . Czy gry na PS3 wymagają odbiornika z funkcją HDTV ?Da radę zassysać filmy z neta (mowa o torrentach rzecz jasna ) i odtwarzać na konsoli ?Czy online jest w całości wolny od opłat ?
Moglby mi ktos odpowiedziec czy na pewno majac telewizor lcd, kupiony w polsce i ps3 PAL, nie bedzie zadnych problemow z grami NTSC ??Widzialem ze juz ktos o to pytal na forum, ale nie bylo odpowiedzi od kogos kto probowal tego w praktyce. pozdro