to u mnie słychać jeszcze jakieś ciche cykanie
Podczas czytania płyty? Bo jeśli tak, to nie ma czym się przejmować.
sorry, zedytowałem posta i nie zauważyłem że odpowiedziałeś. to jest bardziej brzęczenie niż cykanie, oczywiście płyty w środku nie ma
nagrałem filmik ale wrzuce go dopiero jutro bo teraz nie mam dostępu do kompa z windowsem.
ogólnie jeśli miałbym już do czegoś porównywać ten dźwięk to byłoby to (w momencie gdy koleś podbliża kamerkę do PS3 i mówi five centimeters), tyle tylko, że u mnie ten dżwięk jest sporo głośniejszy:
edit:
o coś w tym stylu:
czy ten dźwięk jest normalny? a może wymienić konsolkę? czy takie coś w ogóle podlega gwarancji?
ja swoje PS3 trzymałem przez pierwsze trzy dni na podłodze i nawet po całym dniu grania nie wskakiwał trzeci bieg, teraz wstawiłem konsole w ciasną szafkę (z każdej strony tylko około 5 cm odstępu) bo na ziemi za bardzo sie kurzy zeby trzymac tak drogi sprzet
i po jakiś 10 godzinach gry w GTA też cały czas tylko drugi bieg wiatraczka, trzeci mi jeszcze nigdy nie wskoczyl a ps3 cale chłodne a tylko powietrze wokol cieple
. ogolnie odprowadzanie ciepla w PS3 zostalo rozwiazane genialnie a jego twórca powinien dostać nagrodę nobla tylko ten cichy aczkolwiek dziwny dzwiek wydobywający się z konsoli psuje troche całość.